Cum se relaxează Serena Williams alături de fiica ei. Imaginea care a strâns peste un milion de like-uri

Serena Williams, îmbrăcată în costumul negru

Serena Williams a cucerit internetul, după ce a postat pe contul de socializare o imagine în care apare alături de fetița ei, pe canapea, departe de agitația de pe terenul de tenis. Astfel că aceasta le-a arătat tuturor unul dintre momentele ei de liniște din sânul familiei.

Mama și fiica, Alexis Olympia Ohanian Jr. s-au relaxat pe canapea în timp ce se aflau sub o pătura, în timp ce Williams  părea că și-a găsit liniștea după un weekend turbulent.

A fost amentdată cu 17.000 de dolari

Jucătoarea americană Serena Williams a fost amendată de WTA cu suma de 17.000 de dolari pentru comportamentul din finala US Open, informează LEquipe.

Scandal uriaș în finala feminină a ultimului turneu de Mare Șlem al anului. După o oră și 19 minute de joc, japoneza Naomi Osaka, favorită 20, a trecut prima linia de sosire, scor 6-2, 6-4, depășind-o neașteptat pe Serena Williams.

La a 9-a finală la Flushing Meadows (6 câștigate și două cedate), Serena n-a avut reacție în fața niponei. Ratează astfel șansa să o egaleze la titluri pe Margareth Court, care rămâne singură în frunte, cu 24 de trofee.

Citește și

Patru persoane au fost ținute ostatice într-un apartament din Chișinău. Poliția l-a împușcat mortal pe agresor!

Mai multe articole