MENIU CAUTĂ
23 Iun. 2014 17:13 , de Dana Aramă

DANA ROGOZ dă din casă! „Era PRIMA OARĂ când MĂ AUZEA VORBIND despre SEX!”

Distribuie

Dana Rogoz a fost invitată, la sfârşitul săptămânii trecute, la o petrecere în cadrul căreia a primit un premiu, ea aflându-se printre cele mai sexy vedete.
Pe blogul său, actriţa a vorbit despre acest eveniment, dar a oferit şi detalii neştiute din viaţa sa. Astfel, ea a dezvăluit că bunica sa a auzit-o vorbind prima oară despre sex la TV, în cadrul unui serial în care juca.
Ba mai mult decât atât, Dana Rogoz a explicat şi ce cuvânt folosea bunica ei pentru a cataloga tot ce i se părea mai fără perdea.
A fost pentru prima oara cand cineva m-a invitat la un eveniment monden la ora 12 noaptea! Asa am realizat ca nu poti sa fii domne in acelasi timp si sexy si devreme acasa. Pur si simplu mi-e clar acum ca lucrurile astea nu merg impreuna.
Mi-am adus aminte de bunica mea, Baica, care folosea destul de des un termen foarte simpatic pentru a defini tot ce i se parea ei mai fara perdea: sexy-club.' Si o bluza decoltata sau o fusta mai scurta puteau fi catalogate drept sexy-club'”, acomentat Dana Rogoz.
Ba chiar si serialul Fete cu lipici' in care jucam acum cativa ani si despre care cand am intrebat-o daca ii place, mi-a raspuns cam amarata: E sexy-club serialul acesta.' Asta si pentru ca era prima oara cand ma auzea vorbind despre sex, chiar daca o faceam in spatele unui personaj.

Ei bine, sexy-club' a fost si aceasta petrecere. Am ales in mod intentionat tinuta pe care o vedeti, mai cuminte, care ofera mai putin privitorilor, cel putin nu in mod direct”, a încheiat vedeta.

Comentarii