Dana Rogoz, măcinată de stres. „Nenică, nu poți să spui nimic, nu poți să ceri nimic”

Dana Rogoz trece printr-o perioadă extrem de aglomerată în viața ei. Vedeta le-a povestit admiratorilor săi care este motivul pentru care este foarte stresată.

Actrița Dana Rogoz  are parte de o perioadă mai stresantă în viața ei. Vedeta a povestit pe blog ce se întâmplă.

„Aparent sunt super zen. Aparent. Doar că pe sub masca asta, pe care m-am obișnuit să o port ca să nu îmi arăt vulnerabilitatea oricui și oricând, ascund o (grămadă) un munte de stres.
Voiam să scriu că trec printr-o perioadă aglomerată, dar nici măcar nu e mai aglomerată că alte perioade. Trec… prin viață. Repet pentru spectacolul ”Leonce și Lena”…, în fiecare zi. Îmi place foarte mult, doar că data primei vizionări se apropie, așa că m-au cam apucat emoțiile. Așa se întâmplă de fiecare dată.

Iar Vlad, oh boy, trece printr-o fază în care e extrem de nervos. Nenică, nu poți să spui nimic, nu poți să îi ceri nimic, nu poți să faci nimic cu el fără să se mâțâie, să plângă, să țipe…. Aplic strategii complicate și consumatoare de energie, negocieri lungi și obositoare de ambele părți, și mă rog în gând să treacă, să treacă și faza asta ca toate celelalte. Voi aveți copii de vârsta lui Vlad care trec prin asta? Uneori pare că are din nou 2 ani și nu pricep de unde vine regresul acesta, având în vedere că parcă acum o lună mă uimea cu discursurile lui, cu sfaturile lui, de în loc de Perfectu ajunsesem și eu și Radu să îi spunem Înțeleptu. Eh, acum Perfectu-Înțeleptu e ca un pahar de cristal plin ochi cu apă. Exact așa trebuie să umblăm cu el, să nu cumva să îi zicem ceva, să facem ceva care ar putea să îl tulbure.

Îmi dau seama că lipsă rutinei data de grădiniță își spune cuvântul în vacanță. Îmi dau seama că faptul că și-a schimbat programul de somn și acum se culcă mai târziu și se trezește mai târziu ar putea influența starea lui. Dar, în același timp, eforturile de remediere a situației par neizbutite. Mă gândesc să îl dau la un sport. De dimineață am sunat la un centru de înot pentru copii. A mai fost pe la …, dar profesorul l-a abandonat după câteva ședințe, spunând că e totuși prea mic și prea nedisciplinat. Așa că acum caut alt centru, dar care să fie specializat în lucru cu copiii, să aibă mai multă răbdare, toleranță și trucuri prin care l-ar putea domina, el fiind, de altfel, mare iubitor de apă.

Voi ce tehnici mai aplicați în astfel de faze ale copiilor? De exemplu, după ce am fost la niște prieteni în vizită și el a început să urle și să plângă doar pentru că o fetiță mai mică se ținea după el, apoi pentru că s-a schimbat jocul și el voia în continuare jocul vechi, apoi pentru că nu mai avea nu știu ce apă a lui de băut…. am decis să îmi iau o zi liberă și să plecăm cu rulota la mare, chiar și pentru o noapte și 3 bălăceli. Ne-am întors aseară, parcă ceva mai calmi, dar de dimineață o luase de la capăt, fiind foarte revoltat de vechea regulă a mâncatului fără desene, pe care acum s-a gândit că e un moment bun să o renegocieze.

În momentul ăsta și-a deschis a două acadea… God help me!”, a explicat Dana Rogoz pe blogul său.

Dana Rogoz, în vârstă de 32 de ani, este o cunoscută actriță. S-a făcut remarcată în lumea showbiz-ului din România încă de pe vremea când era doar o copilă și interpreta rolul Abramburica într-un show de televiziune pentru copii. În plan personal, Dana Rogoz este căsătorită cu Radu Dragomir. Din mariajul celor doi a rezultat un băiețel, Vlad.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


Mai multe articole