MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2019 23:15 , de Dragoș Tănase

Dani Mocanu va susține un concert la Sala Palatului, în luna iunie. “Este un vis devenit realitate”!

Distribuie

Dani Mocanu va susține un concert la Sala Palatului din București, în data de pe 2 iunie 2019, intitulat “Eu nu dau înapoi”. Spectacolul este organizat de Balkanica Records și se va desfășura pe o durată de două ore, timp în care Dani Mocanul și band-ul său vor interpreta cele mai cunoscute melodii care i-au adus celebrului manelist milioane de vizualizări.

”Cred că visul oricărui artist de la noi este să cânte pe scena Sălii Palatului, acolo unde au pășit de-a lungul timpului nume mari din breasla artiștilor. Pe 2 iunie 2019, Dani Mocanu & Band, eu și cu formația mea, vom susține un concert incendiar, timp de două ore. Detaliile sunt deja pregătite, acum lucrăm la coregrafie și facem repetiții. Mi-am dorit să fac de ceva timp un astfel de spectacol! Sper să umplem Sala Palatului, să fie un succes și să mă vadă lumea altfel după acest concert! După 7 ani în care am tot cântat, visul meu prinde contur! Este un vis devenit realitate. Eu cânt o manea modernă, spre trap, iar publicul meu mă iubește. Ne vedem pe 2 iunie la Sala  Palatului din București! Pregătiți-vă pentru spectacol!”, a declarat Dani Mocanu.

Biletele pentru spectacolul  ”Eu nu dau înapoi” se pot comanda online, pe bilete.balkanikarecords.ro și eventim.ro.

dani mocanu-AFIS

Dani Mocanu a dezvăluit, recent, secretul din spate tatuajului „Cina cea de taină”: „Prin acest tatuaj am anunţat, de fapt, filosofia mea de viaţă”!

Dani Mocanu a făcut și dezvăluiri despre viața lui sentimentală: „Prefer să am aventuri”!


Citește și… VIDEO | Fratele lui Dani Mocanu, implicat într-un accident auto. El și alți doi prieteni au fost răniți

Manelistul Dani Mocanu a fost implicat într-un accident rutier. „Altceva nu mai contează acum!”

Incident la o cântare susținută de Dani Mocanu la Londra. A plecat la mijlocul spectacolului


 

Citește mai multe despre Dani Mocanu pe Libertatea.

Comentarii