MENIU CAUTĂ
29 Mar. 2013 05:31 , de Simona Josan

DECLARAȚIA surprinzătoare a lui Mihai Albu despre SEX cu Iulia, după DIVORȚ!

Distribuie

Mihai Albu a declarat la o emisiune de la Acasă TV faptul că, deși s-a despărțit de cea care i-a fost timp de 8 ani soție, i-ar plăcea să mai facă sex cu aceasta.
'O consider soția mea până la sfârșit. Trebuie să păstrăm o relație pentru copil. Nu mai e cazul de o relație intimă, nu știu, mi-ar plăcea!', a declarat Mihai Albu.
Iulia și Mihai Albu nu mai formează oficial un cuplu, începând de ieri. După ce și-au anunțat intențiile de separare în urmă cu o lună, cei doi continuă să se înțeleagă bine. Ba chiar au ieșit de la notar de parcă fuseseră la starea civilă: zâmbitori, ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți. Cine nu ar fi știut că astăzi Iulia și Mihai Albu divorțează, ar fi zis că tocmai s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile. Când au ieșit ieri de la notariat, designerul de pantofi și „flapper girl” s-au ținut strâns de mână, au fost numai un zâmbet, iar Mihai s-a comportat extrem de protector în preajma celei care i-a devenit oficial fostă soție.
Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la sfârşitul lunii februarie. Cei doi formează un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe nume Mikaela.

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii