Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Din ring, în cazinou. Pitbull Atodiresei a ajuns MC la ”păcănele”

Din ring, în cazinou. Pitbull Atodiresei a ajuns MC la ”păcănele”

Cel mai longeviv lupătător profesionist român, Ionuț Atodiresei, cunoscut în ring drept ”Pitbull”, s-a lăsat de împărțit pumni pentru a împărți... premii în cazinouri.

De Florian Gheorghe,

Retras în vara acestui an, după o prodigioasă carieră ce s-a întins pe două decenii, mai nou, fostul luptător este prezentator în cazinouri.

Cândva spaima ringului, bătăiosul moldovean care a triumfat de zeci de ori în circuitele Local Kombat, RXF ori Superkombat Fighting Championship, continuă să pregătească viitori luptători ca antrenor de kickboxing și are propriul club de sporturi de contact. Serile însă, Ionuț Atodiresei se află în ”turneu” prin cazinouri și chioșcuri de pariuri sportive, făcând echipă cu fosta ”păcătoasă” din emisiunile mondene, Daniela Crudu, de asemenea reprofilată. Amândoi își vând imaginea prin diverse cazinouri din țară, prezentând concursuri și miniconcerte, ori realizând ședințe foto cu doritorii de suvenire personalizate.

Căsătorit și devenit pentru prima oară tătic anul trecut, Ionuț Atodiresei (38 ani) are un palmares de 92 de victorii în ring din 125 de dispute doar în  kickboxing. În ultimii ani, sportivul profesionist și-a îndreptat cariera către Mix Martial Arts și a luptat în promoția RXF, unde a ”executat” cel mai rapid KO din istoria competițiilor de profil din țara noastră (3 secunde).

Pe 20 iulie, anul acesta, Ionuț Atodiresei a urcat pentru ultima oară în ring, într-o competiție ce a fost organizată în orașul său natal, Fălticeni. Luptătorul român l-a învins pe italianul Fabrizio Conti, cu 14 ani mai tânăr decât el.

Pe lângă noile sale colege, Daniela Crudu ori MC Sorina Ioniță, Ionuț ”Pitbull” Atodiresei face echipă cu Mihai Mitoșeru, de asemenea reprofilat pe show-uri pentru clienții cazinourilor.

Close
Închide
  Close