MENIU CAUTĂ
25 Noi. 2012 14:33 , de Geo Berciu

DIN SPATE LICEU, DIN FAŢĂ MUZEU! Dintr-un SEX-SIMBOL, prezent pe toate panourile publicitare, a ajuns o BĂTRĂNICĂ CIUDATĂ! FOTO

Distribuie

Angelyne este un fost model, care în anii 1980 era cunoscută de o lume întreagă, nu doar formelor sale deosebit de senzuale, ci şi pasiunii pentru culoarea roz.

Între timp, fosta actriţă a îmbătrânit, însă pasiunea ei pentru culoarea roz şi accesoriile în aceelaşi ton au rămas, iar ea se încăpăţânează să se afişeze pe stradă ca o femeie fatală în plină glorie. Nimeni nu-i cunoaşte vârsta, însă prietenii apropiaţi susţin că Angelyne are peste 60 de ani. 90% din hainele sale au această culoare, are o maşină roz şi chiar animalul său de companie – un Bichon Maltez – este vopsit roz.

Barbie de Los Angeles este cunoscută pentru faptul că nu oferă niciodată declaraţii şi nici nu vorbeşte cu reporterii, însă investeşte bani în imaginea sa cumpărându-şi singură panouri publicitare pe care pozează sexy astfel încât orice trecător îi poate admira formele. Soţul său bogat îi plăteşte toate operaţiile estetice şi are grijă ca doamnei să nu îi lipsească nimic.
angelyne

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii