MENIU CAUTĂ
19 Feb. 2014 08:18 , de Madalina Ciodaru Burada

DRAMA PRIN CARE A TRECUT CRISTIANA DIMA, înainte de a se ARUNCA DE LA ETAJUL 4! Uite ce îi spuneau prietenii

Distribuie

„Dacă într-adevăr iubeşti pe cineva, redă-i libertatea. Dacă se va întoarce la tine este al tău. Dacă nu, înseamnă că niciodată nu ţi-a aparţinut”, este un citat care circulă pe internet şi pe care Cristiana şi l-a postat pe pagina ei de Facebook, înainte să facă gestul necugetat.
Frumoasa brunetă este căsătorită cu un om de afaceri cercetat în dosarul mafiei imobiliare de la Timișoara. Surse din anturajul Cristianei spun că aceasta ar fi fost extrem de supărată în ultima perioadă, mai ales după ce a aflat că soţul ei ar fi înşelat-o. Fapt confirmat şi de mesajele pe care prietenii ei i le-au lăsat pe Facebok, încercând să o încurajeze şi să o facă să meargă mai departe.
„Offf scumpa mea, imi pare pentru ce ti sa intamplat si stiu ca nu e usor! Daca vrei sa vorbim suna-ma sau daca te pot ajuta cu ceva! Te pup si incearca sa nu te mai gandesti!”, „Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa ii dai timpului… timp! Esti singura in vartejul suferintei tale si daca vrei sa iesi trebuie sa tragi aer in piept si sa te scufunzi pana se sfarseste… Soarele diminetii nu-ti va da timp si vei uita. Cu fiecare zi care va trece vei mai fi uitat putin cate putin… Vindeca-te singura. E tot ce poti face pentru tine…te iubesc!”, i-au scris două dintre prietenele apropiate.

Comentarii