Susţine că a fost dezvirginată cu forţa

Aşa arăta Monica Gabor (dreapta) la vârsta de 16 ani, când susţine că a fost traficată de Dinu DamaschinÎn plângerea dată la poliţie în 2004, în care îl acuza pe Dinu Damaschin că ar fi vândut- o pentru 1.000 de dolari, fosta doamnă Columbeanu susţine că omul care a cumpărat- o de la aşa-zisul său protector ar fi violat-o, deşi era virgină. Ulterior, mai spune ea, ar fi fost plasată de Damaschin ca damă de companie la diverse petreceri ale membrilor lumii interlope din Bacău şi din Bucureşti.
Reporterii Libertăţii l-au găsit şi au vorbit în exclusivitate cu presupusul violator. Băcăuanul Cristi Tănase afirmă că nu s-a atins niciodată de actualul fotomodel de frica autointitulatului „tată adoptiv” al acesteia. „Ea lucra pentru Damaschin, mai ducea acte de colo-colo. Ştiam că e minoră şi de asta îmi era teamă să mă apropii de ea, mai ales că Dinu ar fi putut să mă bage în belea. Dacă ar fi adevărat că am violat-o, de ce nu mi-a făcut plângere atunci?”, ne-a declarat Tănase.

Iată prin ce a trecut Moni de când a plecat din cârciuma din Bacău până a ajuns în America

Zice că ar fi fost traficată de Dinu Damaschin
Drumul lui Moni spre celebritate: viol, prostituţie şi muncă fizică | EXCLUSIVÎn plângerea făcută la poliţie în 2004, Moni susţine că la vârsta de 16 ani ar fi fost înşelată de Dinu Damaschin, care i-a promis o slujbă pe Litoral, dar a ajuns s-o vândă interlopilor din Bacău şi din Bucureşti. „Damaschin m-a sunat şi mi-a spus să merg la Bucureşti cu Ovidiu Hasan şi cu una dintre fetele care lucrează la bar, deoarece erau invitaţi la nunta lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nuţu Cămătaru, persoana care l-a cununat pe Vali Vijelie. Am fost cazata la Hotel B. (…) şi am stat în cameră cu Dinu Damaschin, care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut, deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunându-i că eu sunt virgină”, a scris Monica în declaraţie.
Cristi Tănase, acuzat că a violat-o pentru 1.000 de dolari
Drumul lui Moni spre celebritate: viol, prostituţie şi muncă fizică | EXCLUSIVÎn aceeaşi declaraţie, Moni susţine că Dinu Damaschin „ar fi vândut-o” unui bărbat pentru 1.000 de dolari, un preţ destul de piperat, pe motiv că fata era virgină. „Împotriva voinţei mele am fost cu acesta la hotel, am început să plâng, i-am spus lui Cristi Tănase că sunt virgină. El a zis că nu-l interesează, după care m-a violat”, a declarat fosta doamnă Columbeanu. Libertatea a reuşit ieri să stea de vorbă în exclusivitate cu Tănase, pentru a afla şi versiunea lui. „Am cunoscut-o pe Monica Gabor în anii 2003-2004. Asta e adevărat. Dar nu m-am culcat niciodată cu ea. Asta e minciună. Eu numi puteam permite să încerc să am vreo legătură cu ea, mai ales că atunci era un pic labilă, un pic nebună”, ne-a mărturisit Cristi Tănase. „Ştiam că e minoră şi de asta îmi era teamă să mă apropii de ea, mai ales că Dinu ar fi putut să mă bage în belea”, a mărturisit Tănase pentru Libertatea, lăsând să se înţeleagă că, în acea perioadă, Damaschin l-ar fi putut da pe mâna poliţiei dacă ar fi violat- o pe Moni.
L-ar fi refuzat pe afaceristul Corneliu Iacobov
Drumul lui Moni spre celebritate: viol, prostituţie şi muncă fizică | EXCLUSIVÎntr-una dintre declaraţiile Monicăi mai este menţionat şi omul de afaceri Corneliu Iacobov, despre care aceasta spune: „Mi-a propus să merg cu el într-o cameră a vilei, să întreţinem relaţii sexuale, iar eu am refuzat spunându-i că am înţeles că trebuie să-i ţinem doar companie”. De cealaltă parte, afaceristul a negat orice implicare. „Dinu Damaschin reprezintă maximul de jigodism, îl ştiu de dinainte de Revoluţie. Eu am cunoscut oameni la viaţa mea, dar el e cel mai monstruos, cel mai nenorocit posibil. Dacă ar fi adevărat că aş fi dorit să mă culc cu această Monica Gabor, m-ar fi întrebat şi Irinel Columbeanu aşa ceva, că ne cunoaştem de mult timp”, ne-a declarat Corneliu Iacobov.
Şoferul Ionuţ Brumă a adus-o la Bucureşti
Drumul lui Moni spre celebritate: viol, prostituţie şi muncă fizică | EXCLUSIVMonica Gabor le-a povestit poliţiştilor că singurul mod în care a putut scăpa de influenţa lui Damaschin a fost să fugă din Bacău. Acest lucru s-a întâmplat pe 13 iulie 2005, când domnişoara Gabor şi-a făcut bagajele şi a pornit spre Bucureşti, unde avea să-l cunoască pe Irinel. Libertatea a stat de vorbă cu Ionuţ Brumă, şoferul autocarului care a adus-o în Capitală şi care şi-a amintit de aceasta. Moni spune că, în lipsa ei, familia a avut de suferit: „Dinu a sunat pe telefonul fix şi a spus părinţilor mei că a răpit-o pe sora mea mai mică şi că doreşte ca eu să mă întorc la el, iar ei i-au zis că nu ştiu unde sunt”.
Cu Irinel Columbeanu a fost măritată timp de cinci ani
Drumul lui Moni spre celebritate: viol, prostituţie şi muncă fizică | EXCLUSIVUimitor, imediat ce a coborât din autocar, Moni Gabor, în vârstă de 18 ani, l-a cunoscut pe milionarul Irinel Columbeanu, iar la un an, pe 22 iulie 2006, cei doi au mers împreună în faţa altarului şi şi-au jurat iubire veşnică. Nunta a fost un spectacol grandios, care a costat 200.000 de euro. Tânăra venită din Bacău cu o geantă de voiaj neagră era deja de nerecunoscut. Cu o rochie de mireasă împodobită cu 800 de cristale Swarovski şi cu o trenă de câţiva metri, cu bijuterii cu diamante şi platină, sorbind elegant din şampanie, tânăra a fost în centrul atenţiei.
Oare chinezul Pink are habar de trecutul iubitei sale?
Drumul lui Moni spre celebritate: viol, prostituţie şi muncă fizică | EXCLUSIVVisul frumos din palatul de la Izvorani s-a terminat la începutul acestui an cu un divorţ plin de scandaluri. Monica şi Irinel Columbeanu s-au certat nu doar pe custodia fetiţei lor, Irina, ci şi pe lucruri mărunte din casă. Moni a părut să îşi revină însă imediat, iar în prezent îşi construieşte o nouă viaţă în Statele Unite ale Americii. Tânăra din Bacău trăieşte într-un apartament de lux din Los Angeles şi şi-a consolidat relaţia pe care o are cu iubitul ei asiatic, care şi-a căpătat porecla de Mr. Pink. Oare acesta are habar de trecutul iubitei sale?
Intră acum pe shop.libertatea.ro şi cumpără, la un preţ excepţional, DVD-ul «Secrete»!

„Am vorbit cu Laur și, gata!”. Noi declarații făcute de Anamaria Prodan, după ce s-a spus că divorțează
PARTENERI - GSP.RO
„Am vorbit cu Laur și, gata!”. Noi declarații făcute de Anamaria Prodan, după ce s-a spus că divorțează
Prezentatorul Antena 3 și-a BĂTUT crunt partenera de viață. S-a aflat abia acum ce i-a făcut
Playtech.ro
Prezentatorul Antena 3 și-a BĂTUT crunt partenera de viață. S-a aflat abia acum ce i-a făcut
Daniel și David, frățiorii uciși în Italia, au fost înmormântați. Strigătul disperat al mamei lângă sicriele albe ale micuților
Observatornews.ro
Daniel și David, frățiorii uciși în Italia, au fost înmormântați. Strigătul disperat al mamei lângă sicriele albe ale micuților
Horoscop 21 iunie 2021. Racii ar fi bine să caute mereu, intenționat, ceva bun în orice om și orice situație
HOROSCOP
Horoscop 21 iunie 2021. Racii ar fi bine să caute mereu, intenționat, ceva bun în orice om și orice situație
O tânără avocată din Iași a murit după ce s-a aruncat dezbrăcată pe geam de la etajul 6. Ce a făcut înainte
Știrileprotv.ro
O tânără avocată din Iași a murit după ce s-a aruncat dezbrăcată pe geam de la etajul 6. Ce a făcut înainte
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Telekomsport
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)