MENIU CAUTĂ

Elena Băsescu, super sexy la un botez. Apariție spectaculoasă

Distribuie

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, a participat la un botez în weekend. Bruneta a avut o apariție spectaculoasă alături de partenerul ei de viață.

În weekend-ul care a trecut, mezina ex-președintelui României, Traian Băsescu, a participat la botezul unui băiețel.

La eveniment, Elena Băsescu a fost însoțită de actualul ei partener de viață, Cătălin Tomată.

Elena Băsescu a fost o apariție extrem de sexy. Aceasta a purtat o rochie din dantelă de culoare roșie, care i-a venit perfect pe silueta impecabilă. Ținuta respectivă este o creație proprie a brunetei.

Partenerul de viață al Elenei Băsescu a ales un costum bleumarin, la care a asortat o cămașă roz pal și o cravată în nuanțe de mov și bleumarin.

Printre invitații la botezul respectiv s-a aflat și vedeta de televiziune Lili sandu, care a purtat o rochie scurtă, de culoare verde, care i-a venit foarte bine.

Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie. În data de 14 octombrie anul trecut, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia. Anastasia este al treilea copil al Elenei Băsescu și primul pe care îl are cu Cătălin Tomată.


Citește și:

Cazul fetei dispărute: procurorul îi asigură pe părinți că fata e în viață, dar mama și tatăl spun că cel care profită e doar chirurgul, principalul suspect!

Citește mai multe despre Catalin Tomata, Elena „Eba” Băsescu și botez pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii