EXCLUSIV/ Negocieri dure, încheiate cu succes! Liviu Vârciu și fosta iubită s-au înțeles cum să împartă timpul petrecut cu fetița

Chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate, Liviu Vârciu și fosta iubită, Anda Călin, dau dovadă de maturitate. Cei doi au decis să facă totul pentru binele copilei, pentru ca fiica lor să simtă că are și mama, și tată.

Cei doi au trăit o iubire intensă. Și, la doar câteva luni de relație, bruneta îi dădea vestea cea mare actorului, că va deveni tată din nou.

Liviu a fost în culmea fericirii. El declara, la acea vreme, că trăiește cele mai frumoase sentimente din viața sa. Chiar dacă au devenit părinții unei fetițe superbe, drumurile lor s-au despărțit. În urma mai multor certuri, pornind de la faptul că artistul nu stătea pe acasă cât ar fi dorit partenera sa, cei doi au decis să se despartă.

Vârciu a fost cel care a anunțat separarea pe pagina sa de socializare, în urmă cu câteva luni. S-au despărțit frumos, ambii evitând declarațiile publice. Ba, au făcut și un pact: să-și crească împreună fetița. După mai multe runde de negocieri, s-au înțeles și asupra programului micuței fără să ajungă în instanță.

Anda s-a mutat cu fiica sa și cu mama ei

Liviu a rămas în casa sa. Și, chiar dacă nu i-a cerut fostei partenere să plece, aceasta a preferat să se mute împreună cu fetița. În prezent, Anda locuiește cu mama ei, care o ajută să aibă grijă de micuță, atunci când ea trebuie să meargă la job. De fiecare dată însă când Liviu Vârciu își manifestă dorința de a petrece timp cu Anastasia, fosta sa iubită îi duce fetița fără să se împotrivească. Știe că un copil are nevoie și de mamă și de tată, mai ales că ea însăși a crescut într-o familie în care a beneficiat de sprijinul ambilor părinți.


CITEȘTE ȘI:

Tatăl Cameliei Potec, fericit că a devenit bunic: „Nepoata mea este o lungană de 51 de centimetri”

Mai multe articole