MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

EXTREM DE SEXY ÎN DESUURI ROŞII! După ce a fost RASĂ ÎN CAP, Giulia şi-a SCHIMBAT RADICAL LOOK-UL! FOTO

Distribuie

Cu părul lung şi negru şi îmbrăcată în nişte desuuri roşii, extrem de sexy - aşa a apărut Giulia în timpul filmărilor ultimului ei videoclip, creând impresia unei adevărate femei fatale.

Oricum, transformarea este una radicală faţă de apariţiile cu care şi-a obişnuit publicul în ultima perioadă. Giulia s-a ras în cap pentru a fi în ton cu schimbările petrecute în cariera muzicală, după cum singură declara. „Am fost la o şedinţă cu echipa şi ne-am gândit că odată cu schimbarea stilului muzical ar fi bine să fac şi o schimbare de look. Am filmat momentul tăierii părului. Fiică-mea, Antonia, se joacă acum în părul meu tuns, dar când m-a văzut prima oară aşa s-a uitat urât la mine şi a plecat. Şi Vlad a fost şocat. Nu a crezut că fac o asemena schimbare. Acum, o dată pe săptămână, soţul meu este cel care mă rade pe cap”, a povestit cântăreaţa într-un interviu mai vechi.

Toate direcţiile din cariera artistei se pare că-şi pun amprenta şi asupra look-ului, acesta din urmă fiind însă unul de apreciat. După ce a lucrat mai mulţi ani cu Gabriel Huiban, Giulia a trecut în gaşca HaHaHa Production, „familia” care a lansat cele mai multe hituri în ultimul an, iar ultimul ei videoclip, „My life” este anunţat ca unul ce va da un refresh industriei muzicale româneşti.

Citește mai multe despre Giulia pe Libertatea.

Comentarii