Masca, obligatorie la festival

Organizatorii spun că toți participanții vor fi obligați să poarte mască și că peste 2.000 de polițiști și jandarmi vor veghea la respectarea acestei reguli și la desfășurarea în bune condiții a festivalului.

Angajații Ministerului de Interne vor fi asistați în misiunea lor și de 700 de agenți de securitate.

De asemenea, în perimetrul festivalului vor fi amplasate și un spital de campanie SMURD și 5 puncte de prim ajutor.

„Organizatorii UNTOLD și-au reafirmat angajamentul de a face unul dintre cele mai sigure evenimente din Europa, care să devină un model global. Astfel, participanții se vor afla în cel mai sigur loc din România, în cele 4 zile de festival”, au mai transmis organizatorii în comunicatul de presă.

O măsură suplimentară luată pentru siguranța participanților de organizatorii festivalului vizează minorii peste 7 ani. Aceștia vor parcurge același triaj epidemiologic, respectiv testare rapidă; cei peste 12 ani pot prezenta dovada că au fost vaccinați.

Organizatorii mai amintesc că accesul la festival se va putea face doar de către persoanele care au asupra lor Certificatul Digital COVID-19 sau dovada testării rapide antigen.

„Participanții sunt rugați să aibă pregătit Certificatul Digital European COVID-19 (care se poate descărca accesând portalul certificat-covid.gov.ro) în format electronic sau tipărit pe hârtie pentru a putea fi scanat la punctele de acces, împreună cu un act de identitate care să conțină cel puțin nume, prenume și data nașterii, pentru verificare”, se mai arată în comunicatul de presă.

La ediția a șasea a festivalului, luna este laitmotivul, iar ea se va afla chiar în mijlocul tuturor.

Organizatorii au transmis câteva imagini cu decorul pregătit anul acesta.

Cine urcă pe scena principală de la Untold 2021

Untold 2021 găzduiește și în acest an în România artiști și DJ de renume din toată lumea, pe toate scenele festivalului și reprezintă cu succes genuri muzicale din diverse stiluri, de la trupe live la seturi de excepție electronice, EDM, techno, tech-house, house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, trip-hop, trance, tribale, pop, hip-hop, rock sau reggae și nu numai.

Pe scena principală Untold vor urca David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi și Martin Solveig. The Script, Parov Stelar și rapper-ul american TYGA.

Vezi programul pe zile la UNTOLD 2021!

Cine va urca pe scenele secundare de la Untold 2021

La scenele secundare, unde răsună genurile muzicii underground, vor fi prezenți unii dintre cei mai ceruți artiști din lume.

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, îl așteaptă pe maestrul Paul Kalkbrenner LIVE, care în pandemie a lansat EP-uri și single-uri noi. Tot acolo va avea loc și show-ul belgiencei Amelie Lens, care vine pentru prima oară la festivalul UNTOLD.

În ultimii ani, artista s-a remarcat tot mai mult la cele mai mari festivaluri techno și a intrat în categoria headlinerilor, cu stilul său minimal-techno captivant.

Jamie Jones B2B Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Raresh, Rhadoo și Tale of Us sunt, de asemenea, printre figurile iconice techno care vor urca pe scena Galaxy. Fanii drum&bass și trap se vor încărca cu energie bună la scena Alchemy de la DJ-ii Camo & Krooked, Chase & Status DJ Set, Dirtyphonics DJ Set, DUB FX, Netsky, Rudimental DJ și Wilkinson DJ Set & MC AD-Apt.

Citeşte şi:

 Unul dintre costumele de scenă purtate de Elvis Presley s-a vândut la o licitație cu o sumă record

 Kira Hagi își va expune picturile pe Coasta de Azur. Anunțul făcut de fiica lui Gică Hagi. „Am mai bifat un vis împlinit”

 Rapperul Lil Uzi Vert, lăsat fără diamantul de 24 de milioane de dolari din frunte în timpul unui concert. „Mi l-au smuls fanii”