De Cristina Ologeanu,

Din dorinţa de a-i oferi fiului său câteva zile de distracţie, Marina Almăşan l-a teleportat pe Victoraş al ei în staţiunea turcă Kemer. Şi, pentru a-i face până la capăt hatârul, l-a luat după ei, “la pachet”, şi pe Dragoş, cel mai bun prieten al acestuia.
Cum Marina bănuia că nu se va descurca singură cu doi adolescenţi rebeli, aceasta i-a cumpărat bilet şi mătuşii Ana. Pe scurt, se anunţa o vacanţă de vis, într- un colţ de rai, plimbări cu skijetul, parasailing, ski nautic, sporturi de uscat, băi turceşti, masaj oriental, plus un meniu all-inclusive într-un club exclusivist.
Totul a mers ca pe roate, fără mari nemulţumiri sau incidente mărunte, inerente, de altfel, în orice concediu. Până în penultima zi, când cei doi băieţi au fost implicaţi într-un scandal de pomină.
Cum se plimbau ei aşa, pe înserat, pe aleile clubului, Victoraş şi Dragoş au auzit la un moment dat ţipetele unei femei, care răzbăteau dintr-un bungalow.
Din curiozitate, dar şi din dorinţa de a deveni eroi, căci deja se gândeau să o salveze de la moarte pe biata turistă aflată la necaz, cei doi prieteni s-au apropiat de fereastră, căznindu-se să desluşească, prin geam, ce se întâmplă în aşa-zisa cameră “de tortură”.
I-a cărat pumni în faţă şi în burtă
Total neexperimentaţi, ei nu şi-au dat seama că, de fapt, turista urla de plăcere, fiind în pat cu iubitul ei turc, aşa că au dat de bucluc, după ce bărbatul i-a surprins zgâindu-se la ei, în timp ce se iubeau dezbrăcaţi puşcă.
Crezând că au fost filmaţi de musafirii nepoftiţi cu telefonul mobil, turcul şi-a tras iute o pereche de nădragi pe el şi i-a alergat pe Victoraş şi pe Dragoş prin toată staţiunea.
La un moment dat, fiul Marinei, mai pacifist de fel, s-a oprit şi a încercat să-i explice acestuia cum au stat, de fapt, lucrurile. Deloc amator de conversaţie, bărbatul i-a aplicat puştiului câţiva pumni în burtă, dar şi în faţă, apoi a alertat jandarmii din zonă.
Puştii au fost duşi de oamenii legii în camera lor, unde le-au fost găsite telefoanele mobile. Chiar dacă Victoraş a demonstrat că nu le-au avut la ei afară, turcul, deranjat din partida de amor, le-a confiscat cu de la sine putere şi dus a fost:
“A doua zi, în zori, am alertat conducerea hotelului, însă aceasta a ridicat din umeri, dând de înţeles că în Turcia fiecare îşi cam face legea lui şi că să zicem mersi că nu s-au trezit copiii cu un cuţit în burtă”, ne-a povestit Marina Almăşan, care cu greu îşi va reveni din sperietură.
Băieţii riscau să înfunde puşcăria
Ea şi mătuşa Ana au chemat poliţia, care, de formă, le-a luat nişte declaraţii, însă şi aceştia le-au dat de înţeles că e mai inteligent să-şi vadă de treabă şi să zică mersi că au scăpat aşa de uşor.
Totuşi, la insistenţele victimelor, conducerea hotelului a recuperat de la turistul agresiv cele două telefoane, deşi sunt practic de neutilizat, fiind distruse în totalitate.
Înainte de revenirea pe plaiurile natale, directoarea hotelului i-a şoptit Marinei Almăşan că dacă acest conflict s-ar fi amplificat, Victoraş şi Dragoş ar fi putut ajunge la închisoare, fiindcă, de regulă, autorităţile turce dau câştig de cauză cetăţenilor ţării lor.

Victor Socaciu nu are o relaţie prea bună cu fiul său

După divorţul de anul trecut, dintre Marina Almăşan şi Victor Socaciu (60 de ani), solistul a plecat din căminul conjugal şi nici că i-a mai păsat ce a lăsat în urmă. A urmat un proces întortocheat, în vederea stabilirii unei sume decente a pensiei alimentare pentru fiul lor, Victoraş, după care fiecare dintre cei doi foşti soţi nu şi-a mai vorbit.
Mai trist este, spun surse din preajma lor, că Victor nu a păstrat o legătură apropiată cu fiul său, care îi seamănă leit din punct de vedere fizic, şi că nici măcar nu l-a chemat pe adolescent în casa în care acesta locuieşte acum. Scăpat de sub autoritatea tatălui, Victoraş are un comportament rebel, corespunzător vârstei lui.

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare