MENIU CAUTĂ

Foto | Top 10 cele mai sexy cântăreţe din România!

Distribuie

Libertatea.ro revine astăzi cu un top 10 al celor mai "hot" cantărete din Romania. Recunoscute ca fiind printre cele mai frumoase femei din Europa, româncele nu stau mai prejos nici când vine vorba de artistele autohtone.

Astfel, redactorii Libertatea.ro au alcătuit un top al celor mai sexy 10 artiste din România, dar clasamentul final îl vom face împreună.

1. Delia. Frumoasa blondă este una dintre cele mai longevive prezenţe pe prima scenă muzicală româneasca. Încâ de când a debutat cu trupa N&D, Delia a făcut furori printre bărbaţii din România, blonda rămânând şi astăzi una dintre favoritele publicului masculin.

4495-281789-delia.jpg

2. Inna. Cea mai în vogă artistă a momentului, Inna, este fără doar şi poate una dintre cele mai frumoase brunete din lumea muzicală. Deşi este admirată de sute de bărbaţi, Inna este foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală.

3. Anna Lesko. Irinel Columbeanu, Codin Maticiuc sau Elan Schwartzenberg sunt doar trei dintre bărbaţii celebri care au trecut prin viaţa frumoasei rusoaice. Nu de puţine ori, multe vedete au mărturisit că Anna este cea mai sexy femeie din România.

4495-281795-inna.jpg 4495-281796-anna1.jpg

4. Elena Gheorghe. Fosta componentă a formaţiei Mandinga este cea mai cuminte prezenţă a topului nostru. Elena are o relaţie de cinci ani de zile cu Cornel, iubitul ei şi toţi cei din jurul lor aşteaptă cât mai curând nunta. Artista a mărturisit recent că are vrea să-şi oficializeze relaţia, dar nu prea are timp.

4495-281798-elena.jpg

5. Anda Adam. Numele Anda Adam este sinonim cu sex appeal. Deşi multora le este dragă frumoasa Anda, artista a recunoscut în dese rânduri că Victor Slav este bărbatul vieţii sale: „Am avut o şansă incredibilă că l-am găsit. Ne completăm perfect şi cred că suntem făcuţi unul pentru celălalt” .

6. Andreea Bălan. Interpreta hitului „Trippin” şi-a găsit şi ea loc în topul nostru. Iubita lui Keo este o prezenţă constantă pe piaţa muzicală din România, frumoasa blondă neducând lipsă de admiratori. Nu de puţine ori, artista a dat cu flit amatorilor de senzaţii tari, Andreea dând impresia că este o femeie greu de abordat.

4495-281801-anda.jpg 4495-281802-filmarivideoclipandreeabalantrippin_09.jpg

7. Andreea Bănică. Doamna Bănică este singura mămică din topul nostru. Cu un corp apetisant, frumoasa blondă a sucit de-a lungul timpului minţile multor masculi, însă Lucian Mitrea a fost norocosul care a reuşit să o ia de nevastă. Andreea are acum o familie fericită şi o carieră muzicală de invidiat.

4495-281803-andreea_banica.jpg

8. Loredana Groza. Ajunsă la 40 de ani, Loredana este un bun exemplu de artistă care a făcut muzică de calitate. Supranumită „Madonna României”, Loredana a cucerit inimi atât prin prezenţă, cât şi prin muzica sa. Pentru anii pe care îi are, Loredana arată impecabil.

9. Claudia Pavel. Fosta componentă a trupei Candy are o siluetă de invidiat. Deşi a recunoscut că şi-a făcut o operaţie estetică la nas, acest lucru nu o opreşte pe Claudia să fie în continuare „hot”.

4495-281812-loredana.jpg 4495-281813-claudiapavel161456x2184.jpg

10. Antonia. La doar 21 de ani, carismatica „morena” a înnebunit bărbaţii din România, dar şi pe cei din Statele Unite, acolo unde bruneta locuia cu părinţii ei. Din păcate pentru admiratorii săi, Antonia are un „Făt Frumos”, pe nume Vicenzo, nepotul lui Joshua Casellano, care va fi tatăl copilului ei.

4495-281808-antoniacolectiafamousbrands.jpg

Citeşte şi: „Foto | Top 10 cei mai sexy cântăreţi din România”

Comentarii