MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

FUNDUL unei CÂNTĂREȚE de la NOI face FURORI în noul videoclip al artistei! Vezi cine este posesoarea posteriorului apetisant! VIDEO

Distribuie

După o pauză destul de lungă, Alexandra Stan a lansat piesa ”All my people”, căreia i-a făcut și videoclip. Iar ipostazele în care apare în materialul de promovare sunt foarte incitante. Dacă inițial vedeta este îmbrăcată din cap până în picioare, fără să își dezvăluie formele, spre final solista se dezbracă de inhibiții.
Doar în lenjerie intimă, neagră, cântăreața își scoate la înaintare sânii și își lasă la vedere fundul bombat. Și, judecând nu doar după imagini, ci și după faptul că orice meldoie de-a ei devine imediat hit, cu siguranță și ”All my people” va face furori pe piața muzicală din România și din afară.
Alexandra Stan este una dintre cântăretele în voga din România, care au reușit să facă o impresie foarte bună și în străinătate. Asemenea Innei, Alexandra Stan a ajuns să cucerească topurile din Europa și chiar din America, ajungând chiar să staționeze pe prima poziție în Billboard Hot Dance Airplay timp de cinci săptămâni, acesta fiind cel mai mare record realizat de vreun artist român până în prezent.S-a nascut la data de 10 iunie 1989 in Constanta si s-a indragostit iremediabil de muzica la varsta de trei ani, dupa ce a vazut filmul de desene-animate „Ariel – Micuta sirena”, fiind impresinata de vocea personajului principal.
Alexandra a urmat studiile Liceului Teoretic „Traian” din Constanta, fiind in prezent studenta la Facultatea de Mnagement „Andrei Saguna”. Chiar daca nu a urmat cursurile unei scoli de muzica, Alexandra a participat la mai multe concursuri de muzica unde afacut o figura foarte frumoasa. Cel mai important eveniment a fost Festivalul de muzica de la Mamaia, fiind concurenta la sectiunea interpretare, unde a fost remarcata.
Si-a facut intrarea pe piata muzicala din romania cu ajutorul lui Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, de la MAAN Studio, debutand cu melodia „Lollipop”, in anul 2009, urmată de ”Mr Saxobeat”, care în Turcia, Romania, Italia, Spania, Franta, Canada, Israel si Danemarca, unde a ajuns pe prima pozitie.  Mr Saxobeat a urcat pana în top 3 si in Belgia, Norvegia, Olanda, Suedia, si Marea Britanie. Ba mai mult decat atat, tanara in varsta de 22 de ani a primit Discul de Platina in Italia pentru vanzarile acestui single.

Citește mai multe despre Alexandra Stan pe Libertatea.

Comentarii