Gabriela Cristea a ales: „Am optat pentru un cărucior pentru gemeni”

Gabriela Cristea a ales: "Am optat pentru un cărucior pentru gemeni"

În febra pregătirilor pentru venirea pe lume a celui de-al doilea bebeluș, Gabriela Cristea a ales un cărucior pentru gemeni.

Prezentatoarea de televiziune este în febra pregătirilor pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său. Vedeta a mers să caute un cărucior pentru bebluș și a optat pentru unul pentru gemeni.

„La început de săptămână am fost în căutare de cărucior. Și trebuie să iau unul pentru doi copii. Fiica mea cea mare este încă mititică și trebuie și ea să meargă în cărucior.

Doi copii nu intră într-un singur cărucior. Am optat pentru un cărucior pentru gemeni, el așa a fost gândit, dar poate să suporte mai multe configurări. Victoria s-a simțit foarte bine, s-a urcat în cărucior și a început să râdă. Nu îi mai place varianta de landou, dar s-a simțit foarte bine și cred că este varianta cea mai bună.

La primul copil, când ne-am dus să ne interesăm de cărucior, primul lucru pe care l-a întrebat Tavi a fost: „suportul pentru bere unde este?'

Eu m-am uitat la detaliile pentru noul bebeluș și m-am uitat să aibă toate lucrurile de care are nevoie. Tavi s-a uitat mai mult la partea tehnică.

Ne-am dus acolo cu scopul de a găsi ceea ce ne trebuie nouă, să ne ajute pentru momentele în care va veni noul bebeluș. Nu e chiar simplu! Putem să plecăm cu ambii copii de la spital, liniștiți!', a spus Gabriela Cristea, în cadrul unui interviu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cum batjocorește justiția fetele de 10 ani violate. Procuror și judecător: „Victima s-a îmbrăcat sumar și a consimțit actele sexuale'!

Mai multe articole