Gabriela Cristea și-a găsit înlocuitor la emisiune? „Te pun în locul meu, că așa de mult vorbești”

Gabriela Cristea și-a găsit înlocuitor la emisiune? "Te pun în locul meu, că așa de mult vorbești"

Gabriela Cristea a făcut o glumă la emisiunea pe care o moderează la Antena Stars, spunând cine ar putea să o înlocuiască la cârma show-ului matrimonial.

Cum este însărcinată cu cel de-al doilea copăil, Gabriela Cristea va fi nevoită, la un moment dat, să intre în concediu, astfel că locul său de la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars, va rămâne liber. Deocamdată nu s-a anunțat oficial cine ar putea să îi ia locul moderatoarei pe durata concediului pre și postnatal, însă Gabriela Cristea a făcut o glumă în emisiunea pe care o prezintă, spunându-i unuia dintre participanții la show-ul matrimonial, Alexandru, că el ar putea să o înlocuiască cu brio.

„Mă tot gândesc, când o să intru în prenatal și postnatal, să-l dau pe Alexandru cu ruj și să-l las în locul meu. Te pun în locul meu, că așa de mult vorbești…”, i-a spus vedeta lui Alexandru, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria. Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță în primăvara anului viitor.

Citește și: REPORTAJ EXCLUSIV/ 400 de români trăiesc într-o comună de dincolo de Cercul Polar /VIDEO

Mai multe articole