De Magdalena Duru,

„Am aflat de curând că voi avea o fetiță și sunt extrem de încântată de această veste. Se va numi Erik și mărturisesc, încă din copilărie știam ce nume voi alege. Deși părinții mei sunt în Chișinău și fratele meu în Irlanda, sunt bucuroasă că îmi pot forma o familie completă, a mea, aici la București.
Am avut o sarcină extrem de ușoară până acum, în afara unei perioade de grețuri la începutul sarcinii, nu am avut alte stări de disconfort. Într-adevăr eu fiind o persoană activă, resimt o stare de oboseală în anumite momente ale zilei, dar mă odihnesc după bunul plac și îmi continui treburile fără restricții. În ceea ce privește poftele, acestea consider că nu sunt decât idei preconcepute. Într-adevăr, corpul îți cere alimentele de care are nevoie, spre exemplu eu care eram o consumatoare de proteine, acum consum legume și multe fructe, ceea ce consider că este extrem de bine pentru bebeluș. Cred cu tărie că trebuie să îți asculți trupul și să îi dai exact ce îți cere, nimic însă în exces”, a spus Ianna pentru replicavedetelor.ro, precizând că-și dorește să nască pe cale naturală.
„Sunt împotriva cezarianei, vreau că totul să se întâmple natural și să fie cât mai bine pentru ea. Știu că și corpul femeii însărcinate se reface mult mai bine după o naștere naturală, iar eu chiar la aproximativ două săptămâni după naștere am programat un concert important și țin neapărat să-l susțin într-o formă de zle mari”, a adăugat Ianna.

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații