Mergi direct la conținut »
Iată sânii de 1 kg ai Ralucăi Podea! EXCLUSIV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iată sânii de 1 kg ai Ralucăi Podea! EXCLUSIV

Iată sânii de 1 kg ai Ralucăi Podea! EXCLUSIV

De Mirela Dinica,

Raluca ne-a arătat ieri, în exclusivitate, noul bust siliconat, care acum cântăreşte un kilogram: “Sunt fericită, operaţia a fost o reuşită, medicul este foarte mulţumit. Doctorul meu estetician, Ovidiu Grecu, mi-a dat, de ieri, undă verde la sex, însă nu am voie să fac dragoste în orice poziţie, ci doar bătrâneşte, pe spate, fără mare zgâlţâială pentru sâni. Iubitul meu va fi fericit, căci timp de două săptămâni l-am ţinut pe bară, doar mă învelea noaptea, în somn”, ne-a declarat ea, după ce a ieşit din cabinetul medicului, unde fusese la un control de rutină.
Operaţia, care a costat în jur de 3.500 de euro, a fost plătită integral de iubitul ei, cu fireasca pretenţie ca doar el să se bucure de noii sâni ai Ralucăi Podea.

De ieri are buze ca ale Angelinei Jolie!

↑ Doctorul Ovidiu Grecu i-a făcut Ralucăi buze mai cărnoase
Raluca era nemulţumită şi de aspectul buzelor, aşa că ieri s-a urcat din nou pe masa doctorului estetician şi, cuminţică, a aşteptat ca injecţia-minune, cu colagen, să-şi facă efectul: “Buzele mele nu erau simetrice, acum cea de jos e mai cărnoasă şi mai sexy, precum a actriţei Angelina Jolie”.
foto: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close