FOTO | Îl mai ții minte pe comisarul Corrado Cattani din serialul Caracatița? Uite cum arată acum

Michele Placido, omisarul Corrado Cattani din Caracatița

„La piovra” a făcut furori în anul 1992, atunci când a fost lansat în România. Printre personajele de neuitat ale serialului italian s-a aflat și Michele Placido, actorul care a jucat rolul comisarului Corrado Cattani.

Michele Placido este bărbatul care a frânt inimile telespectatoarelor din toată lumea. El a apărut în câteva filme TV din anii 1970, dar în anul 1983 a primit rolul care l-a făcut celebru, cel al inspectorul de poliție ce investighează Mafia în serialul Caracatița, de Damiano Damiani.

După succesul avut în serial, el a mai apărut și în alte filme și producții de televiziune, printre care într-un film semibiografic despre Giovanni Falcone și L’ultimo padrino.

Actorul, în vârstă de 72 de ani, a fost căsătorit cu actrița Simonetta Stefanelli de care a divorțat în 1994, iar din anul 2012 a luat-o de nevastă pe actrița cu care avea o relație de 10 ani, Federica Vincenti, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ultima oară când Michele a fost fotografiat în public a fost în luna februarie a acestui an, atunci când actorul a participat la un show de modă ținut de Gorgio Armani în Milan, Italia.

Sursă foto Hepta.

Michele Placido în rolul comisarului Corrado Cattanimore
Michele Placido (2018) more
Michele Placido (2018) more
MONICA BELLUCCI și MICHELE PLACIDO more
Michele Placido (2017) more
Michele Placido (2015)more
MONICA BELLUCCI și MICHELE PLACIDO more
Michele Placido more
Michele Placido (2015) more
Michele Placido și Federica Vincenti (2016)more
Michele Placido (2017)more

VIDEO | Oferta făcută de un milionar aristrocrat de 72 de ani tinerei care este dispusă să-i devină soție


Mai multe articole