MENIU CAUTĂ
04 Dec. 2013 05:40 , de Dana Aramă

INCIDENTE LA PETRECEREA ALEXANDREI HARRA! BOMBA SEXY A FOST EVACUATĂ DE POLIŢIE DIN CLUB!

Distribuie

Alexandra Harra a vrut să se distreze alături de amicii ei într-un club de fiţe din New York. Însă, din păcate, petrecerea s-a terminat brusc din cauza unor incidente care au avut loc acolo.
Fiica vizionarei Carmen Harra a povestit pentru www.ziarulring.ro ce s-a întâmplat.
„Am fost conduşi la secţiunea VIP de la etaj, deasupra ringului de dans. Şi slavă Domnului că n-am stat la parter, pentru că pe la patru dimineaţa s-a iscat o bătaie în mijlocul mulţimii. Toţi am fost evacuaţi şi la faţa locului au sosit imediat multe ambulanţe şi echipaje de poliţie. A fost o nebunie… oamenii ieşeau cu sângele şiroindu-le pe faţă.
Asta rişti dacă trăieşti la New York, metropola unde obţii tot ce e mai bun şi mai rău, iar singurul lucru garantat e că niciodată nu ştii ce urmează să ţi se întâmple. Din fericire, eu şi prietenii mei n-am păţit nimic, dar am regretat că am spart petrecerea atât de devreme”, a declarat apetisanta blondă.
Alexandra Harra a dezvăluit şi ce daruri a primit:
„Am fost răsfăţată cu tot felul de daruri de prieteni şi familie: de la haine de firmă, pantofi Christian Louboutin la un ceas Rolex de aur cu diamante de la mama, dar ce ador sunt felicitările cu mesaje pline de dragoste pe care le colecţionez de pe la 13 ani”.
Citeşte şi:

CU CE BĂRBAŢI CELEBRI STAU LA FRIPTANE CARMEN HARRA ŞI FIICA EI CEA VOLUPTUOASĂ!

O ŞTIE TOATĂ LUMEA, dar MAICĂ-SA TOT ÎI FACE RECLAMĂ! Carmen Harra îşi laudă odrasla! | FOTO

Toţi bărbaţii visau la asta! Fiica lui Carmen Harra, GOALĂ în Playboy | FOTO

Impresarul Marius Gavrilă i-a aruncat un pahar cu apă pe faţă fiicei lui Carmen Harra la Măruţă

 
 
 
 
 
 

Citește mai multe despre Carmen Harra pe Libertatea.

Comentarii