Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Interpretare emoționantă pe scena X Factor. ”Nu a apucat să mă audă, dar sper să mă asculte și să îmi trimită un semn”

Interpretare emoționantă pe scena X Factor. ”Nu a apucat să mă audă, dar sper să mă asculte și să îmi trimită un semn”

Cea de-a doua ediție X Factor este și una a emoțiilor intense, căci cele mai impresionante povești ale concurenților se vor transforma în interpretări cu totul și cu totul speciale. Este și cazul Ralucăi Răducanu, o tânără din Ploiești, absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, secția de vioară-interpretare. Cu un proiect măreț în planurile sale de viitor, concurenta va ajunge pe scena X Factor, mărturisind că pentru ea, acest concurs este cel mai potrivit prim pas pe care îl poate face spre o carieră în domeniul muzical.

De Dana Aramă,

Atitudinea încrezătoare cu care va intra în fața celor patru jurați va fi susținută de o voce suavă și de instrumentul la care cântă încă din copilărie, vioara.


”Cântatul a fost o pasiune de a mea, încă de când eram copil. Dar tatăl meu, cel care mi-a inițiat pașii pe acest drum, și-a dorit să ajung la Filarmonică, pe un post de instrumentist violonist. Pe tata l-am pierdut în anul doi de facultate. Lui îi datorez tot ce sunt astăzi. Nu a apucat să mă audă cântând, dar sper să mă asculte în seara aceasta și să îmi trimită un semn”.


Citește și: VIDEO. Dragnea, despre atacul Gabrielei Firea: ”Încerc să îi înțeleg nemulțumirea, dar e prea mult ca un prefect să devină subiect de discuție de trei ore în CExN”