În ce relaţie eşti cu soţul tău, Victor Slav? E adevărat că şi-a luat lucrurile de la tine?

Cu Victor încerc să am o relaţie de prietenie. Dacă ne-am certat şi el a decis să divorţăm, asta nu înseamnă că nu putem rămâne prieteni. Victor mai are lucruri la mine, mai are şi cheile casei. Va fi oricând binevenit. Eu îl mai iubesc, cred că şi el mă mai iubeşte, însă are un orgoliu mult prea mare şi nu poate trece peste anumite lucruri pe care eu le-am făcut.

Sunt şanse de împăcare?

Sper că da. Însă acum cel mai probabil vom divorţa. Victor aşa a hotărât. Un act nu poate ţine doi oameni legaţi. Poate după un timp vom fi din nou împreună. Nu ştii niciodată ce surprize îţi poate rezerva viaţa. Dacă vom ajunge la concluzia că nu putem unul fără celălalt, nu exclud împăcarea.

Pe Cristea îl mai iubeşti?

Aş prefera să nu răspund la întrebare. Şi aşa oamenii mă judecă prea mult. Ştii ce nu înţeleg eu? Toată lumea spune despre mine că sunt o curvă. Nu sunt o curvă, am iubit în viaţa mea doar trei bărbaţi, asta nu înseamnă că sunt curvă. Sunt femei care s-au culcat cu mult mai mulţi bărbaţi şi nu le mai arată nimeni cu degetul.
Cătălin Botezatu, Adrian Cristea şi Victor SlavINTERVIU EXCLUSIV | Bianca Drăguşanu: «Nu sunt o curvă, m-am iubit doar cu trei bărbaţi. Cu Cristea nu m-am culcat la Paris»

Totuşi, de ce te ascunzi?

Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Nu pot să ies din casă fără paparazzi pe urmele mele. Fug de ei din instinct. Am reacţii pe care nu le mai pot controla. Nu doresc nimănui să trăiască aşa. M-a oprit la mall o fetiţă de câţiva ani, care a vrut să facă o poză cu mine, şi mi-a spus că ea ştie cine sunt şi că vrea să fie ca mine. I-am spus să nici nu-i treacă prin cap. Am rugat-o pe mama ei să aibă grijă de ea, să nu o încurajeze. Nu am o viaţă uşoară… Nu înţeleg nici eu de ce îmi fac singură rău.

Ce vei face în continuare?

M-am implicat în mai multe proiecte. Acum două zile am semnat un contract cu un club, în interiorul căruia o să-mi deschid un butic cu haine. Mai am si un contract de imagine. Vreau să-mi pun afacerile la punct şi apoi să plec din ţară. O să o iau pe urmele Monicăi Gabor şi îmi voi cumpăra bilet de avion doar dus.

Poate în Dubai?

Exclus în Dubai. Acolo sunt mulţi români şi risc să fiu recunoscută. O să plec, probabil, în SUA, de unde îmi voi coordona afacerile.

Părinţii tăi îţi sunt aproape?

Tata e bine, e alături de mine. În schimb, mama e foarte bolnavă, mi-a spus sora mea. Trebuie să am grijă de ea, să o menajez. I s-a agravat boala şi din cauza supărărilor. Nu îi face bine tot ceea ce aude şi citeşte în presă despre mine.
«Nu m-am culcat cu Adrian Cristea la Paris»
Bianca a acceptat invitaţia lui Cristea la Paris, însă nu bănuia că întâlnirea lor, la ceas de taină, îi va aduce divorţul de Victor: “Am vrut pur şi simplu să stau cu un prieten, să vorbesc, să fac o schimbare. Nu m-am culcat cu Adrian. Doar am mers cu el la Paris, fără să mă gândesc la consecinţe. Mi se întamplă să fac astfel de lucruri impulsiv, fără să stau prea mult pe gânduri. Acum îmi pare rău. Dacă ştiam că voi ajunge la divorţ, nu mai plecam. E prea târziu acum ca să mai regret”.

De ăştia doi ai uitat?

Bianca susţine că s-a culcat şi că a iubit doar trei bărbaţi, şi cel mai probabil s-a referit la designerul Cătălin Botezatu, la fotbalistul Adrian Cristea şi la prezentatorul TV Victor Slav. Însă, nu prea îi iese socoteala, căci tot ea a mai vorbit, de-a lungul timpului, şi despre alte două relaţii serioase, de pe vremea când numele ei nu era cunoscut la Bucureşti.
Dar probabil că a vrut să îşi şteargă din memorie numele bărbaţilor cu care a avut poveşti furtunoase de dragoste. Pe Coco Păun, un alt fost iubit de –al ei, vedeta l-a acuzat că ar fi agresat-o fizic, lovind-o peste picioare atât de rău, încât şi acum continuă să aibă probleme de sănătate: “A fost crunt, m-a lovit peste picioare timp de 30 de minute încontinuu. Ţin minte că aveam nişte pantaloni de trening şi se umflaseră picioarele enorm, aveam pe picioare nişte baloane de sânge ca nişte pâini”.
Coco Păun și Mihai MătușoiuINTERVIU EXCLUSIV | Bianca Drăguşanu: «Nu sunt o curvă, m-am iubit doar cu trei bărbaţi. Cu Cristea nu m-am culcat la Paris»
Iar în urmă cu 15 ani, ea s-a iubit nebuneşte şi cu Mihai Mătuşoiu, idilă care a fost difuzată şi la emisiunea “Din dragoste” (Antena 1). Numai că acesta n-a rămas cu amintiri prea plăcute: «Când era cu mine, Bianca era foarte vulcanică. Ea declara că se bătea cu fetele prin oraş pentru mine, iar apoi spunea că eu inventez. Ea s-a legat de familia mea la un moment dat. Dacă Bianca reuşeşte să păcălească pe toată lumea, toată stima pentru ea. Nu m-am mai căsătorit cu ea pentru că eu doream o mamă pentru copiii mei, nu Miss Univers», a spus Mihai.

bianca_victor_51.jpgIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Reacția extrem de dură a Anamariei Prodan după ce Gigi Becali a fentat-o și a râs de ea
PARTENERI - GSP.RO
Reacția extrem de dură a Anamariei Prodan după ce Gigi Becali a fentat-o și a râs de ea
Zodia Gemeni – perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate
HOROSCOP
Zodia Gemeni – perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate
Viața în țara cu cel mai strict lockdown. Oamenii nu au voie nici să meargă la magazin
Știrileprotv.ro
Viața în țara cu cel mai strict lockdown. Oamenii nu au voie nici să meargă la magazin
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Nici apă nu mi-a dat”
Telekomsport
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Nici apă nu mi-a dat”
Cum sunt ajutați tinerii ieșiți din sistemul instituționalizat să-și construiască propria viață (Publicitate)
PUBLICITATE
Cum sunt ajutați tinerii ieșiți din sistemul instituționalizat să-și construiască propria viață (Publicitate)