Mergi direct la conținut »
Iubita lui Dorian Popa a fost înjurată de un taximetrist. „Proastă, zdreanţă, fomistă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iubita lui Dorian Popa a fost înjurată de un taximetrist. „Proastă, zdreanţă, fomistă”

Iubita lui Dorian Popa a fost înjurată de un taximetrist. „Proastă, zdreanţă, fomistă”

Claudia Iosif a povestit pe contul de socializare, cum a fost înjurată și jignită în ultimul hal de un taximetrist, după ce aceasta a rfuzat să îi plătească omului 40 de lei, pe o cursă de 10 lei.Iubita artistului a spus că îl va reclama cu siguranță pe taximetrist.

„Nesimţirea nu mai are limite. Am fost înjurată de un taximetrist că nu am vrut să-i dau 40 de lei pe o cursă de 10 lei. Proastă, zdreanţă, fomistă. Din păcate, doar asta am reuşit să filmez. Voi face reclamaţie peste tot”, a scris Claudia Iosif.

Dorian Popa își dorește foarte mult să devină tată, însă nu se simte pregătit. Cu toate astea, spune că ar vrea ca în curând să își poată întemeia o familie. „Iubirea, pentru mine, înseamnă să îl ajuți pe cel de lângă tine atunci când are nevoie de tine. Înseamnă mai mult respect și apreciere pentru cel de lângă tine. Îmi doresc foarte mult copii, dar momentan îmi este încă puțin frică. Am doar 29 de anișori, nu mă simt bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Nu sunt pregătit sută la sută. Vreau să-mi întemeiez o familie atunci când voi fi 100% sigur,” a dezvăluit Dorian Popa, în urmă cu un an.

Citește și

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

 

Close
Închide
  Close