Iulia Albu, despre momentul în care Andra a apăsat cu posteriorul butonul la Vocea României. „Momentul a fost extrem de…”

Iulia Albu, despre momentul în care Andra a apăsat cu posteriorul butonul la Vocea României. "Momentul a fost extrem de..."

Iulia Albu a comentat gestul făcut de Andra într-una dintre edițiile din acest sezon de la show-ul Vocea României, transmis de Pro TV.

Andra este nou jurat în ediția din acest sezon a concursului Vocea României. Într-una dintre ediții, artista a fost atât de încântată de prestația unei concurente încât a n-a stat prea mult pe gânduri și a apăsat cu posteriorul butonul care întoarce scaunul de jurat.
Gestul, unul pe care Andra nu l-a mai făcut vreodată în vreo emisiune, a fost comentat și de fashion-editorul Iulia Albu, pe blogul său.


„Andra a apăsat butonul roșu de la Vocea României cu bombeul. Nu mă deranjează absolut deloc acest lucru, ba mai mult, momentul a fost extrem de gustat de absolut toți telespectatorii care au urmărit respectiva ediție. Aș putea totuși să-i sugerez Andrei să nu mai poarte ținute atât de casual și să mizeze pe ceva extravagant, fără să exagereze firește”, a comentat Iulia Albu.


Citește și: Vodafone concediază 1.700 de angajați pentru a-i înlocui cu roboți. Mulți dintre ei vor fi din România (Financial Times)


Mai multe articole