Iuliana Marciuc e cu gândul la sushi și la canguri! Și-a planificat o vacanță în Japonia și una în Australia

În vreme ce majoritatea românilor sunt de pe acum cu gândul la plajele din Grecia și la baclavalele pe care le vor mânca la vară în Turcia, Iuliana Marciuc visează sushi și… canguri! Prezentatoarea emisiunii „Destine ca-n filme' de la TVR 2 are în plan două deplasări de plăcere la mare depărtare de casă, în 2019: o vacanță în Japonia și una în Australia.

Deși ne aflăm abia în prima lună din an, Iuliana Marciuc deja visează la vacanțe! De fapt, vacanțele despre care vorbim au fost trecut frumos pe lista de dorințe pentru împlinirea cărora vedeta TVR 2 a mâncat boabe de struguri la miezul nopții, de Revelion.

Două concedii vrea Iuliana să bifeze anul acesta, ambele de durată, costisitoare și la mare distanță de locurile natale. „Aș vrea să ajung în Japonia', i-a aruncat nada prezentatoarea de la TVR 2 partenerului său de viață, Adrian Enache, în timp ce gândul i-a fugit la sushi, kabuki și complicata ceremonie a ceaiului și Țara Soarelui Răsare.

A doua n-ar duce-o într-o țară nemaivăzută, ci într-una văzută insuficient: Australia. Spune că a mai fost o dată acolo, însă timpul alocat a fost de departe prea scurt. „Am fost acolo într-o vacanță puțin cam scurtă. Nu am realizat cât este de departe și că voi zbura 23 de ore, altfel, aș fi stat mai mult. Am stat doar două săptămâni, dar mă voi întoarce acolo', a spus ea cu convingere.


Marile pierderi pe care le-a suferit sportul românesc în 2018. I-am plâns pe genialul Balaci, pe tenacele Tilihoi, pe agilul Ion Voinescu și pe vocea de aur a sportului, Cristian Țopescu

VIDEO/ Andreea Bănică a avut o singură păpușă în copilărie: „Mi-a cumpărat-o tata fără să știe mama. Costa mult'

Der Spiegel, analiză critică despre România, înainte de preluarea președinției UE. Dragnea e „stăpânul din umbră', iar Iohannis e „regele fără țară'

Mai multe articole