Iuliana Marciuc împlinește 51 de ani. „Sunt sănătoasă și iubită” | VIDEO

Iuliana Marciuc împlinește 51 de ani. "Sunt sănătoasă și iubită" | VIDEO

Vedeta de televiziune Iuliana Marciuc își aniversează vineri, 31 august, ziua de naștere.

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc împlinește vineri, 31 august 2018, 51 de ani.

Pe rețelele de socializare, vedeta de la Televiziunea Națională a primit urări care mai de care mai frumoase de la admiratorii săi.
„Fericită că sunt sănătoasă și iubită! Am primit chiar acum primul cadou pentru aniversarea mea, de la o prietenă din studenție …Îl împărtășesc cu mare bucurie cu voi … Oare ce să fie ?
https://youtu.be/2PeSDrs2qK0
Și da, ne ținem de mâna !”, a scris Iuliana Marciuc pe Facebook, acolo unde a postat și un clip cu o melodie interpretată de partenerul ei de viață, cântărețul Adrian Enache.

Iuliana Marciuc este realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producătoare de emisiuni și seriale șa postul național de televiziune.Cariera sa în televiziune a debutat oficial în 1990, când a devenit crainică la Televiziunea Română.

Vedeta de la Televiziunea Națională, Iuliana Marciuc, are o relație de foarte mulți ani cu artistul Adrian Enache, însă cei doi nu s-au căsătorit. Iuliana Marciuc și Adrian Enache au împreună cu băiat, David. Iuliana Marciuc a fost căsătorită, până în anul 2002, cu omul de afaceri Remus Posea.
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/2PeSDrs2qK0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>


Citește și: Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


Mai multe articole