Jennifer Aniston și Courteney Cox, clipe de groază în avion. Aeronava a rămas fără o roată, la decolare / FOTO&VIDEO

Jennifer Aniston și Courteney Cox, clipe de groază în avion

Clipe de coșmar pentru Jennifer Aniston, la câteva zile după ce a împlinit 50 de ani. Actrița americană și buna ei prietenă, Courteney Cox, au crezut că-și trăiesc ultimele clipe din viață, după ce avionul cu care zburau spre Mexic a rămas fără o roată, la scurt timp după decolare. Piloții aeronavei au fost nevoiți să aterizeze de urgență pe aeroportul internațional din Ontario.

Jennifer Aniston s-a îmbarcat, vineri, în avionul ei privat, pentru a sărbători ziua sa de naștere înstațiunea exotică Cabo San Lucas din Mexic, împreună cu Courteney Cox, celebră pentru rolul din serialul „Friends” (Prietenii tăi), actrița Amanda Anka, scenaristul Molly Kimmel și alți opt prieteni.

Actrițele Jennifer Aniston și Courteney Cox (stânga), la gala organizată în onoarea lui George Clooney

La scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Los Angeles, avionul a rămas fără una dintre roți.

Aeronava a pătruns în spațiul aerian al Mexicului, însă piloții au fost nevoiți să se îndrepte spre aeroportul din Ontario, California, deoarece nu puteau ateriza în condiții de siguranță. Aeronava a survolat zona aproape trei ore pentru a consuma combustibilul, în așa fel încât să poată ateriza, potrivit postului de televiziune Fox11, citat de Daily Mail.

Jennifer Aniston și ceilalți 11 prieteni ai săi au rămas blocați aproape patru ore pe aeroportul din Ontario, după aterizare.

<iframe allowfullscreen frameborder=”0″ width=”698″ height=”573″ scrolling=”no” id=”molvideoplayer” title=”MailOnline Embed Player” src=”https://www.dailymail.co.uk/embed/video/1864424.html”></iframe>

Roata avionului care a căzut după decolare a fost înlocuită de specialiștii aeroportului.

După aproape șase ore, Jennifer Aniston și prietenii ei s-au urcat la bordul unui alt avion cu destinația Mexic.

<iframe width=”636″ height=”359″ src=”https://www.youtube.com/embed/ClbrAHbTln8″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Presa mondenă din străinătate a vuit după ce Brad Pitt a fost văzut la hotelul Sunset Tower din Los Angeles, acolo unde Jennifer Aniston îşi sărbătorea aniversarea de 50 de ani. Printre vedetele care și-au făcut apariția la petrecerea actriței au fost George şi Amal Clooney, Reese Witherspoon, Orlando Bloom şi Katy Perry, Ellen DeGeneres, Kate Hudson, Demi Moore și Jennifer Meyer.

sursă foto: North Photo


Citește și:

Mărturii copleșitoare împotriva falsului medic de la Spitalul Ilfov: „Rezidenta Raluca m-a cusut și m-a descusut de trei ori! La 9:20 a ieșit copilul, iar eu am ieșit din sală la 11 și ceva!”

O fetiță născută în Anglia nu poate merge la grădiniță în Timișoara! Britanicii i-au greșit numele pe certificat, iar părinții s-au blocat în proceduri birocratice

EUROVISION 2019. Laura Bretan s-a retras de la școală și face homeschooling. Decizia, luată din cauza contractelor și numeroaselor deplasări


Mai multe articole