Jojo are probleme cu fetița. Nici bine nu a început grădinița. „Am făcut o vizită doamnei doctor”

Jojo are probleme cu fetița. Nici bine nu a început grădinița. "Am făcut o vizită doamnei doctor"

Jojo are probleme cu micuța Zora. Nici bine nu a început grădințița că micuța s-a îmbolnăvit. Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, și-a dus fetița la grădiniță luni. Însă acum Zora a răcit, astfel că vedeta a fpst nevoită să meargă cu ea la doctor.

„De abia ce am început grădi și ne-am trezit cu o mică răceală… Așa că am făcut o vizită doamnei doctor și suntem acasă cu supică, medicamente, ceiuț, tot felul de jocuri și multă iubire. Singurul lucru care îi mai ridică moralul Zorei este faptul că i-am spus că a răcit și păpușa și trebuie să îi dăm și ei medicamente. Orice ar fi încercăm să ne păstram buna dispoziție. Va pupăm și așteptam idei de binedispus copilașii răciți! ?', a povestit Jojo.

Jojo este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din mariajul pe care l-a avut cu Ionuț Grama. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.


Citește și: GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!


Mai multe articole