Mergi direct la conținut »
Kim Kardashian vrea să devină avocată. I-a venit ideea după o întâlnire cu Donald Trump
Entertainment Libertatea > Entertainment > Kim Kardashian vrea să devină avocată. I-a venit ideea după o întâlnire cu Donald Trump

Kim Kardashian vrea să devină avocată. I-a venit ideea după o întâlnire cu Donald Trump

Kim Kardashian a anunțat că și-a propus să devină avocat, iar în acest sens a început un stagiu într-un cabinet de avocatură şi intenţionează să se prezinte la examenul de admitere în baroul din California în 2022.

Soția lui Kanye West a declarat într-un interviu acordat pentru Vogue că a devenit interesată de ideea de a studia dreptul după ce a intervenit pe lângă preşedintele Donald Trump pentru a obţine graţierea unei femei de 63 de ani încarcerată de peste 20 de ani.

Alice Marie Johnson, condamnată la închisoare pe viață fără posibilitatea de a fi eliberată condiţionat, pentru participare la o vastă reţea de trafic de stupefiante în regiunea oraşului Memphis din statul american Tennesseee, a executat 20 de ani de închisoare înainte ca președintele american să o grațieze în iunie 2018, la câteva zile după o întâlnire cu Kim.

„Mi-am spus că vreau să lupt pentru oamenii care şi-au plătit datoria faţă de societate”, a explicat ea în faţa jurnalistului Jonathan Van Meter, care i-a luat acest interviu pentru Vogue. Kim Kardashian, care apare pe coperta numărului din luna mai al acestei reviste, a adăugat: „Iar dacă voi cunoaşte mai multe lucruri în acest domeniu, voi putea să fac mai mult”.

Kim Kardashian face acest stagiu începând de anul trecut într-un cabinet din San Francisco şi doreşte să se prezinte la examenul de admitere în baroul din California în 2022. Până atunci, vedeta americană spune că va analiza şi alte cazuri ale unor deţinuţi care solicită să fie eliberaţi anticipat.

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„
Recomandări

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„

 

Câteva state americane, inclusiv California, permit studierea Dreptului în cadrul unui cabinet de avocatură, apoi participarea la examenul de admitere în barou, după o perioadă de patru ani.

Kim Kardashian nu a terminat studiile universitare, după ce a abandonat Universitatea Pierce.


Citește și: VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut


 

Close
Închide
  Close