Laurette se căsătorește. Când l-a cunoscut de fapt pe Ciprian Nistor. “Am avut atunci o relație de 6 luni”

Laurette își serbează ziua de naștere

Laurette se căsătorește cu Ciprian Nistor, cel care i-a fost alături în cele mai grele momente. Mulatra a povestit în direct la tv, totul despre relația cu bărbatul care a cucerit-o definitiv. Cei doi s-au cunoscut în 2014.

Laurette se căsătorește cu Ciprian Nistor și face mărturisiri emoționante despre cel care îi va deveni în curând soț. „A fost o decizie la care eu m-am gândit foarte, foarte mult, asta mi-am dorit. Noi ne-am cunoscut în 2014, am avut o relaţie de şase luni, după care am decis să mă întorc la tatăl fetiţei mele. Dar uite că drumurile ne-au adus din nou împreună. Da, când ne-am cunoscut, el era în libertate. (…) La câteva luni după ce m-am despărţit de fostul iubit, am fost cu Ciprian, după care am stat de vorbă cu el şi i-am spus că vreau să mă împac cu tatăl fiicei mele. Atunci m-am decis că poate nu am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să am o familie alături de tatăl copilului meu',  a spus ea la tv.

Laurette, alături de fiica ei, Serena

Laurette se căsătorește cu…fostul iubit

„Şi el are un băieţel (11 ani), şi au am o fetiţă, ne dorim să-i creştem împreună. În 2014, da, a cunoscut-o pe Serena. E un om educat, un om foarte deştept, ştie cum să se comporte cu copiii. În primul rând, el e un om foarte inteligent şi am foarte multe de învăţat de la el, respectul – un lucru care mi-a lipsit foarte mult, sinceritatea şi încrederea. (…) Este a doua oară când m-a cerut în căsătorie', a mai spus Laurette.

Mai multe articole