Lily Allen, noi dezvăluiri după ce a spus că a plătit partide de sex cu prostituate. „Mă simțeam extrem de singură. Căutam orice”

Lily Allen a făcut sex cu prostituate

Lily Allen a dezvăluit de ce a plătit partide de sex cu prostituate în timp ce se afla într-un turneu, după despărțirea de fostul ei soț, omul de afaceri Sam cooper.

Cântăreața britanică a dezvăluit marți că nu este rușinată de trecutul ei, având în vedere că a fost „extrem de singură” la acea vreme.

În timpul unui interviu pentru The Project, cântăreața în vârstă de 33 de ani a spus că a întreținut relații sexuale cu o prostituată a-și „descărca” emoțiile, scrie Daily Mail.

„A fost cea mai neagră perioadă și mă simțeam extrem de singură. (..) Căutam orice. Căutam orice pentru a îmi descărca emoțiile. Nu este chiar o poveste sexuală, e vorba despre mine. Eram departe de copiii și soțul meu”, a spus artista, mamă a două fetițe (Marnie Rose, 5 ani, și Ethel, 6 ani). Ea a divorțat de Sam în 2016.

Ea a recunoscut că a făcut sex cu escorta în 2014, în timp ce suferea de depresie postnatală și avea probleme în căsnicie.

„Sunt un mare avocat pentru oamenii care nu au rușine. Făcând o retrospectivă, știu că treceam prin multe. Aveam depresie postnatală și căsnicia mea se deteriora… și am găsit diverse metode pentru a înfrunta problemele”, a mai adăugat Lily Allan.


CITEȘTE ȘI: O româncă numită ministrul Sportului în Franța. Fosta înotătoare Roxana Mărăcineanu a fost numită de Macron în guvernul francez


FOTO: HEPTA

Mai multe articole