MENIU CAUTĂ
29 Mar. 2013 15:51 , de Iulian Simbeteanu

Mihai Albu a dezvăluit motivul real care a condus la divorțul de Iulia

Distribuie

Designerul a mărturisit că a relația dintre el și fosta lui soție a devenit tot mai proastă în ultimii doi ani și a preferat ”să taie răul de la rădăcină”. Mihai a considerat că este mai bine să divorțeze decât să se certe în fața fetiței.

'În ultimii 2 ani și jumătate au fost destule divergențe între noi, o atmosferă încărcată. În ultimul an a fost mai rău. Văzând că viața noastră de cuplu se deteriorează în fața fiicei noastre, am luat decizia să ne separăm. Eu am decis să mergem la notar, e drept, am vrut să tai răul de la rădăcină. Și Iulia a vrut același lucru, dacă nu ar fi spus ceva în perioada de de gândire', a mărturisit Mihai Albu, pentru emisiunea 'Poveștiri Adevărate', de la Acasă TV.

Mihai Albu a declarat că s-a încheiat un capitol din viața lui, însă nu definitiv. El speră că va avea o relație foarte bună cu fosta lui soție, de dragul fetiței lor

'Acum poate m-am regăsit mai mult și am stat la planșeta de studiu ceva mai mult. Încerc să mă reculeg, să mă adun și să mă gândesc la ce o să fac de acum înainte. Am încheiat un capitol din viața mea. Nu de tot, Iulia va rămâne tot timpul o parte din mine, mai ales că avem împreună un copil pe Mikaela. Vreau să petrec cât mai mult timp cu fiica mea, așa că trebuie să am o relație bună cu Iulia… Pentru Iulia cariera ei va fi pe locul întâi, probabil și pentru mine va fi la fel. Acum ne vom reface viețile. Nu știu cum. Din câte știu Iulia nu are pe nimeni. Nici eu nu am pe nimeni, vă asigur. Să sperăm că lucrurile o să se așeze și o fie bine', a mai spus designerul.
Iulia și Mihai Albu nu mai formează oficial un cuplu, începând de ieri. După ce și-au anunțat intențiile de separare în urmă cu o lună, cei doi continuă să se înțeleagă bine. Ba chiar au ieșit de la notar de parcă fuseseră la starea civilă: zâmbitori, ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți. Cine nu ar fi știut că  Iulia și Mihai Albu divorțează, ar fi zis că tocmai s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile. Când au ieșit ieri de la notariat, designerul de pantofi și „flapper girl” s-au ținut strâns de mână, au fost numai un zâmbet, iar Mihai s-a comportat extrem de protector în preajma celei care i-a devenit oficial fostă soție.
Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la sfârşitul lunii februarie. Cei doi au format un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe nume Mikaela.

Comentarii