Miss Franța este o tânără de 24 de ani din Tahiti. Ce mare problemă a avut la 18 ani

Miss Franța este o tânără de 24 de ani din Tahiti. Ea a primit titlul sâmbătă seară, în urma unei ceremonii oficiale. Vaimalama Chaves a avut în trecut probleme cu greutatea, dar a reușit să ajungă acum una din cele mai dorite femei din Europa. Anterior, ea a deținut titlul de Miss Tahiti, și a preluat coroana de la fosta Miss Franța, un fotomodel din Calais.

Gale de desemnare a Miss Franța s-a desfășurat sâmbătă seara Zénith de Lille, iar juriul a fost format pentru prima dată numai din femei. Până acum deținătoare titlului a fost Maëva Coucke din regiunea Nord-Pas-de-Calais.

Absolventa unui masterat de management în marketing, câştigătoarea le-a devansat pe celelalte finaliste, Miss Guadelupa, Miss Franche-Comté, Miss Réunion şi Miss Limousin, relatează hotnews.ro.

„Mă ocupam de conţinutul de pe reţelele de socializare pentru o sală de sport, iar acum sunt Miss Franţa. (…) „Este incredibil, sunt foarte emoţionată”, a spus Miss Franța 2019, cu lacrimi în ochi.

Vaimalama Chaves a avut probleme cu greutatea în copilărie, iar oamenii o tratau de parcă era un ”monstru”, a mărturisit tânăra potrivit AFP. La 18 ani, tânăra cu o înălţime de 1,78 avea peste 80 de kilograme. De atunci, a slăbit 20 de kilograme.

Sursa imaginilor: riractualites.fr


Citește și: Decizia luată de Harry și Meghan Markle înainte de Crăciun, după zvonurile privind tensiunile dintre ducese


Mai multe articole