Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Moment emoționant pentru Paula Seling. "A fost o zi pe care n-o voi uita vreodată" | FOTO

Moment emoționant pentru Paula Seling. „A fost o zi pe care n-o voi uita vreodată” | FOTO

Paula Seling a cântat la Catedrala din Baia Mare de Florii, acolo unde a avut parte de o surpriză extrem de plăcută.

De Dana Aramă,

Cântăreața a primit  Ordinul Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitor din Maramureș. Artista a fost extrem de emoționată.

„Ce zi binecuvântată! Am cântat, ieri, de Florii, din nou acasă, la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare, plină de oameni buni și frumoși care m-au așteptat cu atâta dragoste!

Și tot ieri a fost o zi pe care nu o voi uita vreodată, am primit, de la Părintele Iustin – Episcopul Maramureșului și Sătmarului și Părintele Timotei Sătmareanul Arhiereu-Vicar, Ordinul Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitor din Maramureș.

Sunt onorată, fericită și recunoscătoare! Aceasta zi mare mă face să cred și mai tare că fiecare din noi putem alege să facem lumea un loc mai bun, cu ajutorul Lui Dumnezeu”, a menționat Paula Seling pe contul său de pe o rețea de socializare.

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră. Împreună cu Ovi, ea a reprezentat România la concursul Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a. În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura.


Citește și:

VIDEO/ Maia Morgenstern, reacție la faptul că oamenii se roagă la chipul ei, într-o catedrală din Columbia: „E un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioșează”