MENIU CAUTĂ
, de Dana Aramă

MOMENTUL PE CARE ANDREEA RAICU AR VREA SĂ ÎL UITE DEFINITIV! ŞI-A ARĂTAT FUNDUL LA TV! | VIDEO

Distribuie

Andreea Raicu a trecut printr-un moment pe care cu siguranţă ar vrea să-l facă uitat. Este vorba despre o emisiune în care toată lumea, de la spectatorii prezenţi în studio la cei aflaţi în faţa micilor ecrane i-au putut admira ceea ce doar fotbalistul Cristi Chivu putea vedea la acea vreme, şi anume posteriorul.
Incendiarul moment a avut loc cu ani în urmă, la emisiunea „Ce vor fetele”, de la Prima TV, unde Andreea Raicu apare alături de nebunaticul artist Horia Brenciu.
La un moment dat, Horia Brenciu o ia prin surprindere pe Andreea, ridicând-o în braţe. Luată pe sus, vedeta, îmbrăcată într-o rochiţă foarte scurtă, nu mai are timp să reacţioneze, astfel că în timp ce Brenciu o învârte, prezentatoarei i se vede fundul în toată splendoarea. Chiloţii sunt minusculi, astfel că spectacolul a fost unul total.
Jenanta situaţie nu a scăpat de ochiul critic al celor de la „Cronica Cârcotaşilor”, care au prezentat momentul în emisiunea lor.

Citeşte şi:
 

DIFERENŢE DE LA CER LA PĂMÂNT! Uite CUM EXPLICĂ Andreea Raicu faptul că arată ÎNGROZITOR NEMACHIATĂ! FOTO

Fotografiile astea cu siguranţă nu ţi le mai aminteşti! Uite-o pe Andreea Raicu la ÎNCEPUTURILE sale în televiziune | FOTO VOCEA ROMÂNIEI. HORIA BRENCIU ŞI-A ARĂTAT SCUMPETEA DE FETIŢĂ LA EMISIUNE!

VOCEA ROMÂNIEI. DIN CAUZA LUI A RUPT HORIA BRENCIU BUTONUL DE LA SCAUN! | FOTO

 
 
 

Citește mai multe despre Andreea Raicu pe Libertatea.

Comentarii