Monica Tatoiu, 35 de ani de relație cu Victor. „Bot în bot”

Monica Tatoiu, 35 de ani de relație cu Victor. "Bot în bot"

Monica Tatoiu și partenerul ei de viață sărbătoresc 35 de ani de când se cunosc. femeia de afaceri a făcut un rezumat al celor pe care le-au trăit împreună.

Monica Tatoiu, care locuiește ntr-o vilă evaluată la 2,5 milioane de euro, este căsătorită cu Victor Tatoiu. Acesta este bărbatul care îi este alături de 35 de ani.

Pe 2 ianuarie, Monica Tatoiu, care și-a fracturat șoldul la sfărțitul anului trecut, și partenerul ei de viață sărbătoresc cele trei decenii și jumătate de când se cunosc.

Cu această ocazie, femeia de afaceri a făcut un bilanț scurt al lucrurilor pe care le-au trăit împreună.

„La 11 ora României facem 35 de ani „bot în bot'.Un fel de urcat pe Everest.E tare greu să supraviețuiesti în doi, dar și mai grea e singuratatea.

Nu vă aburesc cu romantisme.E vorba de făcut fapte mari împreună. O casă, un copil, un proces cîștigat cu statul pentru 48 lei pe lună,de crescut pisici, broaște,iguane, căței, de schimbat pansamente, de visat la Revolutie în 89, de oferit brațul pe post de cârjă, de văzut lumea, de bucuria grâului pus de Sf. Andrei.

Căsătoria e o taină pe care merită să o venerăm. MULȚUMESC LUI pentru că mi l-a dat pe Victor pe pârtie la Bradul în 2 ianuarie 1983 ora 11, trecute fix', a spus Monica Tatoiu.


Citește și: EXCLUSIV/ Bancher: „Prima Casă va dispărea în doi-trei ani'. Băncile își canibalizează produsul


Mai multe articole