Bona Nuți, din nou cu Anamaria Prodan. Fanilor nu le-a venit să creadă că o văd

Schimbare radicală de look pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și-a luat fanii prin surprindere cu o fotografie în care apare și celebra Nuți, cea care a fost bona lui Laurențiu Jr., fiul cel mic al impresarei și al antrenorului Laurențiu Reghecampf.
Elena Fulgeanu, alias Nuți, lucrează pentru Anamaria Prodan de foarte mulți ani. Deşi femeia a demisionat în 2010, Anamaria Prodan a convins-o să se întoarcă repede acasă.

Nuți a devenit o mică vedetă după ce a apărut în reality-show-ul „Prodanca şi Reghe”, difuzat în urmă cu ani de Euforia TV, pe atunci, actualul Happy Channel.

În ciuda faptului că nu mai apare la TV, Nuți este în preajma Anamariei Prodan. Dovadă în acest sens stă și o fotografie pe care impresara a postat-o pe contul său de socializare.


Nuți se află, alături de alte două persoane, pe bancheta de spate a mașinii șefei sale. Internauților nu le-a venit să creadă că o văd pe Nuți alături de Anamaria Prodan după atâția ani. Fotografia a fost făcută în Dubai, acolo unde impresara și familia sa se află în vacanță.

„Trupa de șoc!!!”, a comentat Anamaria Prodan în dreptul imaginii în care apare alături de Nuți.

„Super că apărut Nuți!”, „Chiar și Nuți, ne era dor de ea!!!”. „Nuțiii… mi-e dor să vă văd în reality-sho”, „Ce frumos că Nuți a stat cu voi atâția ani și ce frumos că familia voastră este unită!”,au comentat internauții.

Citește și: EXCLUSIV / Handbalista Eliza Buceschi, eroina României în primul meci de la Europene, n-are iubit. Declarație de dragoste de Ziua Națională

Mai multe articole