Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > O tânără l-a făcut praf pe Tristan Tate, după ce s-a lăudat cu banii lui. Replica lui a venit imediat

O tânără l-a făcut praf pe Tristan Tate, după ce s-a lăudat cu banii lui. Replica lui a venit imediat

O tânăra l-a făcut praf pe Tristan Tate, după ce s-a lăudat cu banii lui. Iubitul Biancăi Drăgușanu a facut public un desen pe care i l-a facut un admirator, insa faptul ca a povestit ca i-a dat bani tanarului a enervat-o la culme pe una dintre urmaritoarele lui. 

„Am dat peste un tanar astazi care mi-a aratat acest desen cu mine facut chiar de el. Am fost atat de impresionat incat l-am platit pentru munta lui si i-am spus sa mi-l trimita si mie”, a scris Tristan Tate, fostul iubit al Biancai Dragusanu, pe Instagram.

O tanara l-a criticat dur pe Tristan. Ma intreb doar.. De ce trebuie sa fie mereu despre bani? Chiar si o referire subtila la bani poate fi foarte enervanta. Intr-o tara ca Romania sa-ti permiti trei mese pe zi este destul. Nu trebuie sa mai demonstrezi nimic nimanui. Sa porti masca baiatului bogat si plin de succes este complet inutil. Ai putea sa pui asta intr-o alta perspectiva si sa motivezi oamenii, nu sa te lauzi”, a fost mesajul ei pentru Tate.  Tristan i-a cerut fetei să nu îl mai urmărească pe Instagram .  „Simte-te libera sa nu ma mai urmaresti”

Un alt internauta sărit în apărarea lui Tristan. „Uita-te prin pozele lui si o sa vezi ca peste tot e acelasi lucru – lauda. Cati artisti sau cantareti scriu pe retele de socializare ca au pltit un fan pentru un desen pe care l-au primit de la el? Este vorba despre modestie. Si, Tristan Tate, daca faci asta pentru distratie, adica sa faci misto de romani, nu este amuzant deloc”, a mai scris ea.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare