Mergi direct la conținut »
Oana Lis e foc și pară: ”Mi-a furat pozele”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis e foc și pară: ”Mi-a furat pozele”

Oana Lis e foc și pară: ”Mi-a furat pozele”

Oana Lis se bucură de popularitate pe rețele de socializare și firea ei nonconformistă îi atrage pe mulți. Chiar dacă nu duce lipsă nici de critici, soția fostului edil al Capitalei are o mulțime de amici virtuali, admiratori care abia așteaptă să vadă câte o fotografie nouă cu ea sau să se amuze la câte o glumă pe care ea o publică.

De Miruna Darcovici,

Se pare însă că imaginea ei a devenit interesantă și pentru cei care încearcă să atragă Like-uri, așa că un internaut i-a luat câteva fotografii de pe contul de Facebook și le-a folosit la o altă pagină. Oana Lis a descoperit recent acest lucru și a aplelat la prietenii ei virtuali, cărora li s-a plâns. ”Dragii mei prieteni, voiam să vă rog să-i dați report acestei tipe sau tip… care mi-a furat pozele și a făcut un cont fals de Facebook… Apreciez că mă vede senzuală… dar nu mi se pare corect să te folosești de identitatea cuiva la modul acesta…”, a scris Oana Lis, alături de fotografia de mai jos.

Altfel, Oana și Viorel Lis nu se mai înțeleg deloc. Atunci când credea că lucrurile s-au mai liniștit în căsnicia lor, un nou scandal este pe cale să izbucnească. Fostul edil al Capitalei este din ce în ce mai gelos, iar soția lui a ajuns la capătul puterilor. Zilele trecute, Oana a izbucnit în lacrimi, în direct la tv. „Sunt supărată. Îmi vine să plâng de nervi. M-ai prins cam prost. Am diferite probleme, diferite discuţii cu Viorel… Ne certăm din nimicuri. Şi pe drum ne-am certat. Viorel e gelos pe orice persoană, şi pe prietenele mele. După 18 ani nu poţi să stai numai împreună…”, a spus Oana Lis.

 
 
Close
Închide
  Close