Pastorul care a pipăit-o pe sân pe Ariana Grande dă explicații. Ce spune despre gestul indecent pe care l-a făcut | FOTO&VIDEO

Pastorul care a pipăit-o pe sân pe Ariana Grande dă explicații. Ce spune despre gestul indecent pe care l-a făcut | FOTO&VIDEO

Pastorul care a pipăit-o pe sân pe cântăreața Ariana Grande la înmormântarea celebrei artiste Aretha Franklin a dat explicații pentru gestul pe care l-a făcut.

Ariana Grande a participat la înmormântarea celebrei artiste Aretha Franklin, care a încetat din viață la vârsta de 76 de ani. La ceremonie, tânăra artistă i-a adus un omagiu celebrei cântărețe americane, însă a avut parte și de un moment neplăcut, care a ajuns în toată presa internațională.

Ariana Grande a fost pipăită de pastorul Charles H. Ellis III chiar în timp ce se afla pe podium.

După ce gestul lui a făcut înconjurul lumii, pastorul Charles Ellis a dat explicații despre gestul său, considerat total nepotrivit.

„Nu m-am gândit niciodată că urma să ating sânul cuiva”, a declarat pastorul pentru presa americană.

Acesta a recunoscut, de asemenea, că, probabil, a „depăşit limitele” prin acel gest.

„Eu îmbrățișez toți artiști, indiferent că sunt bărbați sau femei”, a mai afirmat el.
„Când am văzut că Ariana Grande făcea parte din program, am crezut că era o nouă opţiune înscrisă în meniul de la Taco Bell”, a declarat Charles Ellis, făcând referire la un lanţ de restaurante de tip fast-food, cu specific mexican din SUA.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/FFU_yFvJJTM” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

FOTO: capturi Youtube; Hepta


Citește și: VIDEO. Dragnea, despre atacul Gabrielei Firea: ”Încerc să îi înțeleg nemulțumirea, dar e prea mult ca un prefect să devină subiect de discuție de trei ore în CExN”


Mai multe articole