Pepe, Lidia Buble și Dorian Popa, acrobații la bară. Cum au fost surprinși cei trei

Pepe, Lidia Buble și Dorian Popa, acrobații la bară. Momentul de acrobație la bară verticală (pole dance), pe care Diana (9 ani), din București, îl va susține sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20.00, la „Next Star”, îi va provoca pe jurații Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa să încerce la rândul lor măcar unul dintre cele mai simple elemente executate de concurentă.

Hai, Lidia, te urci pe bară?”, o invită Dorian pe colega sa de juriu, după ce concurenta și-a încheiat momentul artistic. ”N-am curaj!”, încearcă Lidia să se eschiveze.

Hai să vedem cât poți urca!”, o îndeamnă și Pepe. ”Nu, nu pot. Nu știu nici măcar un element”, se scuză Lidia. ”Hai, stau eu la prindere”, insistă Dorian. ”Eu am făcut o dată dans la bară. Știi ce febră aveam a doua zi?”, mai spune Pepe.

Ce vor reuși să execute la bară cei trei jurați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție ”Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Mati, mărturii din infern. Bătrânii care au supraviețuit ascunși în casa lor albă. ”A început să bată vântul ca niciodată. Geamurile s-au spart și flăcările ne-au înconjurat…”

Mai multe articole