Premieră Libertatea.ro. Bere Gratis și Paula Seling sunt “Îndrăgostiți”! “La filmări m-am simțit că o prințesă în Țara Minunilor!”

”Ne-am întâlnit printr-o minune / Îndrăgostiți din altă lume…” cânta Bere Gratis – una dintre cele mai iubite trupe din România – și Paula Seling – una dintre cele mai mari voci din țara noastră.

Artistii au realizat o colaborare elegantă și rafinată, un feat pentru cel mai recent single Bere Gratis, ”Îndrăgostiți”.  Piesa – una de dragoste – este însoțită și de un videoclip  în care Paula Seling este extrem de senzuală.

”Daca spunem că iubirea face miracole este ca și cum am spune că viața bate filmul. A fi ”Îndrăgostiți” înseamnă că există miracole în fiecare zi, pentru că în fiecare zi cineva iubește pe cineva și o și declară. Această întâlnire poate sparge orice barieră a lumii. Colaborarea cu Paula este una specială, chiar dacă am colaborat de multe ori cu ea. E o mare cântăreața, o artista sensibilă și un om aparte. Profilul perfect pentru mesajul acestei piese și o bucurie de a cânta împreună după 20 de ani de carieră în care ne-am întâlnit de multe ori ca prima dată”, spune Mihai de la Bere Gratis.

”Bere Gratis este una din trupele mele preferate, sunt bucuroasă că s-au gândit la mine pentru această colaborare. A fost dragoste la prima audiție, așadar înregistrările au „curs” foarte ușor pentru că m-am simțit inspirată. La filmări băieții au fost gentlemeni desavarsiti, m-au făcut să mă simt că o prințesă în țara minunilor. Abia aștept să văd cum va primi publicul meu această piesă specială”, a mărturisit și Paula Seling.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/XyFAn1j1msw” frameborder=”0″ gesture=”media” allowfullscreen></iframe>

Mai multe articole