Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Prezentatoarea TV Monica Colceriu nu mai e doar "fata popii", ci și "sora popii"! Fratele ei a-mbrăcat haina preoțească

VIDEO/ Prezentatoarea TV Monica Colceriu nu mai e doar „fata popii”, ci și „sora popii”! Fratele ei a-mbrăcat haina preoțească

Monica Colceriu, frumoasa prezentatoare de la TVR poreclită „fata popii”, a făcut un pas mai aproape de Dumnezeu și a devenit și „sora popii”. Fratele ei, Dan Ilie Colceriu, a fost uns preot, într-o ceremonie la care a asistat emoționat și tatăl lui, Aurel Colceriu, unul dintre cei mai iubiți preoți din Brașov.

De Florian Gheorghe,

Slujba, ținută la Biserica Sfinții Trei Ierarhi din cartierul brașovean Bartolomeu, a fost una cu adevărat importantă, fiindcă a coincis cu vizita unei alese fețe bisericești, Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului.

„Trăirile sunt firești când participi la Sfânta Liturghie, dar în momentul în care mi-am văzut fratele primind harul preoției, emoțiile m-au copleșit. Cuvintele sunt de prisos. Să îi ajute Dumnezeu în toată viața și lucrarea sa preoțească”, ne-a spus Monica, sora mezinului proaspăt hirotonisit.

Relația prezentatoarei TV cu tatăl său

Dan Ilie Colceriu i-a călcat pe urme tatălui său, profesorul Aurel Colceriu, paroh la Biserica Sfânta Treime pe Tocile, Scheii Brașovului, lăcaș de cult zidit în 1826 și aflat pe lista monumentelor de patrimoniu național.

Spre deosebire de tatăl și de fratele său, Monica Colceriu a absolvit Colegiul Național de Apărare și Facultatea de Drept, dar a rămas în curtea Televiziunii Publice, unde, în ultimii ani, a prezentat mai multe emisiuni și jurnale, dintre care unul monden.

Despre relația cu tatăl său, Monica ne-a mărturisit că este un om care i-a influențat și ei viața duhovnicească, dar într-o formă prietenească. “Sunt apropiată de biserică, toată familia mea merge la biserică, aproape că am copilărit în curtea bisericii”, ne-a mărturisit ea.

FOTO Vedeta televiziunii publice alături de fratele său și IPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului

CITESTE SI:Americanul Marty Cintron de la No Mercy a-nvățat româna la masă! „Știu multe cuvinte: hai noroc, sarmale, țuică, burta soup”