Așa se face că mâine seară, fiecare jurat va sta la bancul de lucru alături de una dintre cele trei familii alese în sezonul special: „Am mari emoții!”, mărturisește chef Cătălin. Lupta se va da între familia Bucci, din echipa mov condusă de chef Sorin Bontea, familia Burlacu, parte din echipa galbenă a lui chef Florin Dumitrescu, și familia Dinh, aliații în roșu ai lui chef Cătălin Scărlătescu.

Pentru prima dată, în bucătăria Chefi la cuțite vor lupta și doi juniori, o mică “bucătăreasă” de doar doisprezece ani, pasionată de cofetărie, ce va purta cu mândrie tunica galbenă a lui chef Florin și un băiat de doar zece ani, ce moștenește talentul culinar al mamei sale și va găti împreună cu aceasta în tunică roșie. Deși toate cele trei echipe ce vor intra în luptă marți seară sunt unite de aceeași pasiune – gastronomia, și fiecare dintre acestea se poate lăuda cu experiență în domeniu, Minh Dinh din echipa roșie are avantajul de a-l cunoaște îndeaproape pe juratul ce îi va fi mentor pentru a doua oară în acest show, Cătălin Scărlătescu.

Noutatea sezonului nu stă doar în componența echipelor, ce au la bază patru membri ai unei familii, ci și în structura confruntărilor pe echipe, care se vor desfășura un pic diferit: În prima parte a serii gătim și noi, chefii, și suntem responsabili de un preparat cap-coadă, iar familiile sunt acolo să ne ajute în acest prim test. În a doua parte ne vom întoarce la formatul pe care îl știm cu toții, unde noi, jurații, nu avem voie să punem mâna, sau să degustăm, ci doar să îi coordonăm. Cele două farfurii gătite vor respecta aceeași temă, impusă de la început. Așadar, o farfurie o vom găti singuri, cu ajutorul familiilor, iar cealaltă farfurie va fi gătită de ei, respectând indicațiile noastre”, mărturisește Florin Dumitrescu.

Citește și

VIDEO/ Balada ciobanului Gheorghe din Teleorman pentru europarlamentare: „Ăștia tineri, mergeți de votați. Eu rămân pe câmp, dar voi să profitați“

 

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni