Pronosticul lui Cristi Pulhac pentru meciul internațional din această seară de la Exatlon, România vs. Ungaria | FOTO

Pronosticul lui Cristi Pulhac pentru meciul internațional din această seară de la Exatlon, România vs. Ungaria | FOTO

În ediția din această seară a competiției Exatlon, difuzată la Kanal D, începând cu ora 20:00, concurenții Exatlon România îi vor întâlni în primul meci internațional pe redutabilii concurenți Exatlon Ungaria. Emoțiile sunt uriașe, românii așteaptă victoria, astfel că Faimoșii și Războinicii vor fi și mai motivați să câștige.

Cristi Pulhac, fost concurent Exatlon în cel de-al doilea sezon al reality-ului, așteaptă cu sufletul la gură bătălia sportivă între cele două echipe, România și Ungaria. Fostul faimos a mărturisit că nu de puține ori, în cariera lui de fotbalist, a avut ca adversari, în meciuri oficiale sau amicale, echipe din Ungaria, dar și Turcia, iar trăirile erau la intensitate maximă, atât ale jucătorilor, din teren, cât și ale susținătorilor lor, din tribune și din fața micilor ecrane.

„Va fi un meci epic, știm ce impact va avea, atât asupra concurenților Exatlon, cât și a milioanelor de fani, din fața micilor ecrane. Este foarte frumos că Exatlon oferă șansa să jucăm și meciuri internaționale cu țări precum Ungaria, Mexic sau SUA, și unii dintre concurenții care nu au îmbrăcat niciodată tricourile naționalei, într-un joc atât de important, vor avea această șansă, în această seară. Am jucat, în cariera mea, amicale cu echipe din Ungaria și cred că meciul din această seară va trezi foarte multe emoții în inimile romanilor', a spus Cristi Pulhac.

Fostul fotbalist al Naționalei României a oferit și un pronostic pentru meciul internațional Exatlon din această seară, mărturisind că are mare încredere în forțele și capacitățile sportive ale concurenților României.

„Diseară voi urmări și voi trăi fiecare moment cu sufletul la gură la meciul internațional Exatlon, la fel de intens cum o făceam pe vremea când urmăream meciurile internaționale de fotbal. Echipa României are șanse foarte bune diseară, în ciuda faptului că echipa Ungariei are un avans de aproape două săptămâni în concursul Exatlon. Cred că va fi un scor foarte strâns, pronosticul meu pentru diseară este de 10 la 8 în favoarea echipei Exatlon România', a mai spus fostul fotbalist.

Citește și: OPINIE/ Blocuri și vile pe ruinele cetății Tomis! Primăria Constanța vrea să transforme cea mai frumoasă zonă de promenadă într-un cartier de nababi

Mai multe articole