Răsturnări de situație la Asia Express. Ana Morodan și Adrian Teleșpan s-au întors în cursă

Cu doar 40 de minune înainte să părăsească India, Morodan și Teleșpan, eliminați săptămâna trecută,  au primit o veste care le-au dat planurile peste cap. Cei doi s-au întors în competiție, după plecarea din India a lui Jojo și Paul Ipate.

Jojo și Ipate au fost înlocuiți de o echipă pe cât de cunoscută, pe atât de îndrăgită de publicul telespectator. Este vorba despre Morodan și Teleșpan.

Am putea spune că revin mai puternici, dar Adrian nu pare atât de încântată: „Ăia doi care au vrut să plece, au plecat, dar nu au mai plecat. Ne-am întors, oameni buni”, a spus partenerul Anei pentru această cursă infernală.

Din păcate, ediția de duminică seara, Asia Express a început cu vești proaste. Asia Express te solicită la maximum, iar pentru unii concurenți drumul pe care trebuie să-l străbată până la destinația finală devine, de multe ori, imposibil. Jojo și Paul Ipate au părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate ale actorului.

Citește și

Mărturisirile unei mame al cărei copil este diagnosticat cu Asperger. ”Îl iau în brațe și îi spun: «Nu-i nimic, ne luptăm împreună cu monstrul»”

Mai multe articole