Mergi direct la conținut »
Reacția lui Brad Pitt când și-a văzut fosta soție pe un ecran TV. Înregistrarea a ajuns virală
Entertainment Libertatea > Entertainment > Reacția lui Brad Pitt când și-a văzut fosta soție pe un ecran TV. Înregistrarea a ajuns virală

Reacția lui Brad Pitt când și-a văzut fosta soție pe un ecran TV. Înregistrarea a ajuns virală

O înregistrare video cu Brad Pitt la Premiile SAG a devenit virală pe internet. Actorul a făcut un gest neașteptat în momentul în care a văzut imaginea fostei sale soții, actrița Jennifer Aniston, pe ecranul unui televizor, în culise, transmite eluniversal.com.mx.

De Daria Maria Diaconu,

Brad Pitt și fosta sa soție, Jennifer Aniston, s-au întâlnit la premiile Screen Actors Guild, care au fost decernate duminică, în Los Angeles.

Jennifer Aniston a fost premiată pentru rolul ei din „The Morning Show”. În momentul în care actrița era premiată, Brad Pitt se afla în culise.

Brad Pitt a fost filmat în culise, iar reacția lui a devenit virală pe internet. În momentul în care și-a văzut fosta nevastă pe ecranul unui televizor, Brad Pitt s-a oprit din ceea ce făcea și s-au uitat cu atenția la cea care i-a fost parteneră de viață.

„Oh, uau!”, a exclamat Brad Pitt în timp ce Jennifer Aniston se îndrepta spre scenă, îmbrăcată într-o superbă rochie argintie care i-a pus în valoare silueta.

Mai târziu, Brad Pitt, care a fost și el premiat la SAG, și Jennifer Aniston au fost fotografiați în ipostaze extrem de apropiate în culise la premiile SAG, puntează eluniversal.com.

FOTO: Hepta; captură video

Close
Închide
  Close