Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Richard Gere va deveni tată la vârsta de 69 de ani

Richard Gere va deveni tată la vârsta de 69 de ani

Richard Gere va deveni din nou tată, la vârsta de 69 de ani. Soţia sa, Alejandra Silva, mai tânără cu aproape 35 de ani, este însărcinată cu primul copil al cuplului.

De altfel, ea este cea care a confirmat vestea printr-o postare pe Instagram. În fotografie este suprins Dalai Lama care le binecuvântează bebeluşul. „Sunt foarte fericită că am primit binecuvântarea sfinţiei sale Dalai Lama”, a scris soţia lui Richard Gere pe contul ei de Instagram, alături de o poză din Rotterdam.

Cuplul petrece câteva zile în Olanda, unde s-a întâlnit cu marele maestru al budismului. Dalai Lama este o persoană foarte importantă pentru ei, având în vedere că s-au căsătorit în luna mai în această religie.

După trei luni, apare această fotografie care confirmă venirea pe lume a unui nou membru al familiei Gere.

Cu câteva zile înainte ei s-au bucurat de câteva momente de relaxare în Italia, la Toscana, de unde doamna Gere a postat prima fotografie care dezvăluie că aşteaptă un copil.

Richard Gere, care a împlinit 69 de ani la 31 august, mai are un fiu în vârstă de 18 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

La rândul ei Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorţ de primul soţ, Govind Friedland, mai are un copil în vârstă de cinci ani

În vara aceasta, Richard Gere, 69 de ani, și Alejandra Silva, 35 de ani, s-au bucurat de o plimbare cu barca pe Coasta Amalfi, în Italia. Cuplul, care s-a căsătorit în luna mai a anului 2018  își petrece majoritatea timpului la reședința din Spania.

Foto: Instagram


Citește și

Vizi Imre a ajuns să cânte pe stradă! Faima fostului finalist de la „Vocea României” s-a stins repede